Napisano 30 Październik 200420 l "Only one" (Tylko jeden) Notatka: Moja praca będzie przedstawiać postać uczestniczącą w krwawej bitwie która ma wyłonić tylko jednego ostatniego na ziemi,oczywiście nagrodą jest życie i satysfakcją że jest się ostatnim żyjącym Temat jest bardziej zawarty w histori ale sam gest postaci wskazuje na to że tak szybko sie nie poda i to że będzie ostatnim. Narzędzia: Photoshop + mysz plan 1: szkic
Napisano 30 Październik 200420 l A juz myslalem ze bedzie przypominał Jet'a Lee... imo czlowiek to nie elf... dlaczego ucho takie ostre .. ? I jak narazie wyglada na pierwszego a nie ostatniego ... Zobaczymy jak to rozwiniesz ... gl&hf
Napisano 31 Październik 200420 l on faktycznie wygląda na pierwszegoale równie dobrze może być i ostatnim, i wyglądać na pierwszego,po ciężkiej bitwie... to tylko domniemania bo ciężko coś więcej wywnioskować z jednej pracy; poza tym przydałby się kolor i może troche więcej dynamizmu jeśli chodzi o samą postać;pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Napisano 9 Listopad 200420 l Ale fajnie :P Tylko czemu ten koleś jest jakiś taki płaski cały :/ Wygląda jakby był z plastiku zrobiony (mam tu na myśli zwłaszcza nogi).
Napisano 9 Listopad 200420 l Jak na myszkę to bardzo fajnie, ja tylko powiem to czego niedawno nauczyłem sie od mistrzów z forum- nie cieniuj czarnym!!
Napisano 16 Listopad 200420 l Autor nie miałem ostatnio czasu żeby poprawiać rysunek poniewasz pracowałem nad czymś innym, zapraszam do komętaża >> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10628 I dlatego wstawiłem tylko tło
Napisano 16 Listopad 200420 l Autor ale wynagrodzę to wam i pokaże inną prace żeby ukoić apetyt waszych oczu Ta praca nie zalicza się do konkursu
Napisano 24 Grudzień 200420 l strasznie wychudzony ten twój zwycięsca bitwy :) spójż na jego kostki :) z taką posturą to musiał mieć niezłe szczęście żeby wygrać :P