Napisano 22 Marzec 20178 l Cześć wszystkim, chciałbym podzielić się z wami moimi wypocinami :P Po dłuższej przerwie powróciłem do 3Ds Maxa i będę się starał w miarę możliwości wstawiać nowe projekty. Komentarze mile widziane, krytyka, sugestie podpowiedzi. Zapraszam do oglądania. [ATTACH=CONFIG]103632[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103633[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103634[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103635[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103636[/ATTACH]
Napisano 8 Maj 20177 l czarny zbyt czarny. nie używaj w materiałach kolorów: 100% czerń i 100% biel. to nierealistyczne wartości i reder z nimi będzie nierealistyczny
Napisano 8 Maj 20177 l Autor Trochę posiedziałem nad materiałami i ustawieniami renderu :) Podmieniłem kolory tak jak sugerowaliście, render ma 70 przejść. Co można by jeszcze zmienić i poprawić aby scena nabrała większego realizmu?
Napisano 9 Maj 20177 l Szwy na meblach, zagniecenia, nierówności, trochę brudu, ale nie za dużo. Dodatkowe przedmioty, jakaś lampa, albo kwiat gdzieś. Może dywanik. Listwa podłogowa etc. P.S. trochę grube to szkło i możesz je ponieść o jakiś 1mm, żeby nie wyglądało jak spójna całość
Napisano 9 Maj 20177 l Autor Kolejna aktualizacja, poprawione textury i materiały. Drobne zmiany w świetle. W kolejnych renderach nowe elementy wystroju.
Napisano 10 Maj 20177 l Autor Kolejna porcja zmian :) poprawione materiały, oświetlenie i dodałem kilka elementów :)