SimeN Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 Tak jak w temacie. Ma ktos moze plugin Super Point dla max'a6. Mam do 5 ale ten nie dziala :/ thx z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 no wlasnie ponawiam zapytanie bo tez potrzebuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 To ja juz hurtowo sie spytam, czy ktos moze ma SuperPoint dla 3dsmax7 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Ani na maxplugins, ani na catalyst tego nie widzialem, znaczy sie widzialem do max'a 5. Moze napiszecie do autora pluginu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 A szukal ktos na googlach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 Ja zawsze na poczatku szukam, dopiero po braku widocznych efektow pisze na forum ;] a szukalem raczej wszedzie, na guglach rowniez, tak samo na http://www.maxplugins.de/ :) Chyba pozostaje korespondencja z autorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 macie jakies namiary na niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 Do wersji 6 czy 7 ja nie mam :( Tylko do 5 jak pisalem wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Może napiszecie co to za plugin i doczego to jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2005 SuperPoint ulatwia i sprawia, ze poruszanie szkieletem obiektu jest latwiejsze, poniewaz mozna dzieki niemu laczyc odpowiednie punkty odwrotnej kinematyki. Po prostu jest mniej rzeczy do kontroli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi