claude Napisano 5 Kwiecień 2017 Napisano 5 Kwiecień 2017 Co wy na to? Reklama od Platige. https://www.youtube.com/watch?v=ksalCVLJYT8
Nezumi Napisano 5 Kwiecień 2017 Napisano 5 Kwiecień 2017 Woda super zrobiona. Ciekawym czy sposob przechodzenia pomiedzy ujeciami byl narzucony z gory czy Platige mialo wolna reke? Mnie sie podoba mimo tego ze nie jestem fanem giery. Gratulacje Platige!
Graft Napisano 5 Kwiecień 2017 Napisano 5 Kwiecień 2017 Skoro jesteśmy w tematyce Ghost Recon Wildlands to mam ciekawego newsa. Na krzesełko reżyserskie po 14 latach niebytu powrócił John McTiernan. Reżyser takich hitów jak szklana pułapka czy predator. Moim zdaniem absolutny mistrz tego rzemiosła. Jego powrotem jest trailer live action właśnie do tej gry. Podobno ma być tych reklam więcej. Może ten powrót skłoni go do wyreżyserowania pełnego metrażu :) Trzymam za to kciuki. Filmy akcji w dzisiejszych czasach to straszna kupa. Same "szejki kamy" i zero czytelności, dlatego potrzebny jest ktoś, kto odmieni ten trend. A tu wspomniany trailer. Niezłe przetarcie :)
Imperator Napisano 5 Kwiecień 2017 Napisano 5 Kwiecień 2017 Fajny pomysł z kotem i czerowną kropką, "film" lepszy od czerwonego punku z Ewanem McGregorem :) Plata o Plomo? :) wiem, że trochę nie ten kraj ale whatever :)
Rekomendowane odpowiedzi