Napisano 12 Maj 20177 l Cześć wszystkim! Zebrałem w jakąś całość przegląd projektów animacji własnych jak i komercyjnych. Zapraszam do oglądania. Plus jeśli ktoś jest zainteresowany nad czym pracuje na bieżąco zapraszam do polubienia profilu na fjsiku ;) https://www.facebook.com/RobertAnimates/ Dzięki pozdrawiam Edytowane 12 Maj 20177 l przez RobertZ
Napisano 12 Maj 20177 l Sporo tego. Roznorodnie, bardzo fajnie. Nie kazda mi sie podobala ale inne z kolei byly bardzo dobre.
Napisano 12 Maj 20177 l Autor Fajne możesz podać w jakich softach? Jasne, To w czym ja pracowałem przy tych projektach: Animacje 3D 3ds Max, Maya, Rigi 3ds Max Modele 3ds Max Animacje 2D Flipa Clip, Photoshop Kompo w After effects. Render V ray Reklamy i komercyjne projekty to Team effort i tu kompo w Nuke, Fuzja, Modele w tym kto co kto umie Maya, Max itd. Ale ta cała gadka o sofcie moim skromnym zdaniem nie ma sensu ;) więc co kto umie. Pozdrawiam
Napisano 13 Maj 20177 l Bardzo fajny reel, chociaż niektóre rzeczy odstają trochę od reszty. Jesteś samoukiem? Czy robiłeś jakieś szkoły w stylu iAnimate czy Animation Mentor?
Napisano 13 Maj 20177 l Autor Bardzo fajny reel, chociaż niektóre rzeczy odstają trochę od reszty. Jesteś samoukiem? Czy robiłeś jakieś szkoły w stylu iAnimate czy Animation Mentor? Cześć, dzięki bardzo. Jestem samoukiem a następnie uczyłem się w iAnimate i innych kursach. Np. Animation Colaborative u Michała Makarewicza z Pixara. I dużo inspiracji od animatorów takich jak np. Jamaala Bradley, Ward Kimball i mogę tak długo ;). Jak coś to pisz które rzeczy twoim zdaniem odstają które są spoko. To zawsze interesujące poznać co się podoba a co nie i dlaczego. Pozdrawiam Edytowane 5 Lipiec 20177 l przez RobertZ