Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim!

Zebrałem w jakąś całość przegląd projektów animacji własnych jak i komercyjnych.

Zapraszam do oglądania.

Plus jeśli ktoś jest zainteresowany nad czym pracuje na bieżąco zapraszam do polubienia profilu na fjsiku ;)

https://www.facebook.com/RobertAnimates/

Dzięki pozdrawiam

Edytowane przez RobertZ

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sporo tego. Roznorodnie, bardzo fajnie. Nie kazda mi sie podobala ale inne z kolei byly bardzo dobre.

Napisano
  • Autor
Fajne możesz podać w jakich softach?

Jasne,

To w czym ja pracowałem przy tych projektach:

Animacje 3D

3ds Max, Maya,

Rigi 3ds Max

Modele 3ds Max

Animacje 2D

Flipa Clip, Photoshop

Kompo w After effects.

Render V ray

Reklamy i komercyjne projekty to Team effort i tu kompo w Nuke, Fuzja,

Modele w tym kto co kto umie Maya, Max itd.

Ale ta cała gadka o sofcie moim skromnym zdaniem nie ma sensu ;) więc co kto umie.

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajny reel, chociaż niektóre rzeczy odstają trochę od reszty. Jesteś samoukiem? Czy robiłeś jakieś szkoły w stylu iAnimate czy Animation Mentor?

Napisano
  • Autor
Bardzo fajny reel, chociaż niektóre rzeczy odstają trochę od reszty. Jesteś samoukiem? Czy robiłeś jakieś szkoły w stylu iAnimate czy Animation Mentor?

Cześć, dzięki bardzo. Jestem samoukiem a następnie uczyłem się w iAnimate i innych kursach.

Np. Animation Colaborative u Michała Makarewicza z Pixara. I dużo inspiracji od animatorów takich jak np. Jamaala Bradley, Ward Kimball i mogę tak długo ;). Jak coś to pisz które rzeczy twoim zdaniem odstają które są spoko. To zawsze interesujące poznać co się podoba a co nie i dlaczego. Pozdrawiam

Edytowane przez RobertZ