RobertZ Napisano 12 Maj 2017 Share Napisano 12 Maj 2017 (edytowane) Cześć wszystkim! Zebrałem w jakąś całość przegląd projektów animacji własnych jak i komercyjnych. Zapraszam do oglądania. Plus jeśli ktoś jest zainteresowany nad czym pracuje na bieżąco zapraszam do polubienia profilu na fjsiku ;) https://www.facebook.com/RobertAnimates/ Dzięki pozdrawiam Edytowane 12 Maj 2017 przez RobertZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Maj 2017 Share Napisano 12 Maj 2017 Sporo tego. Roznorodnie, bardzo fajnie. Nie kazda mi sie podobala ale inne z kolei byly bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertZ Napisano 12 Maj 2017 Autor Share Napisano 12 Maj 2017 Dzięki Olaf, miło że coś tam się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 12 Maj 2017 Share Napisano 12 Maj 2017 Fajne możesz podać w jakich softach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertZ Napisano 12 Maj 2017 Autor Share Napisano 12 Maj 2017 Fajne możesz podać w jakich softach? Jasne, To w czym ja pracowałem przy tych projektach: Animacje 3D 3ds Max, Maya, Rigi 3ds Max Modele 3ds Max Animacje 2D Flipa Clip, Photoshop Kompo w After effects. Render V ray Reklamy i komercyjne projekty to Team effort i tu kompo w Nuke, Fuzja, Modele w tym kto co kto umie Maya, Max itd. Ale ta cała gadka o sofcie moim skromnym zdaniem nie ma sensu ;) więc co kto umie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 13 Maj 2017 Share Napisano 13 Maj 2017 Bardzo fajny reel, chociaż niektóre rzeczy odstają trochę od reszty. Jesteś samoukiem? Czy robiłeś jakieś szkoły w stylu iAnimate czy Animation Mentor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertZ Napisano 13 Maj 2017 Autor Share Napisano 13 Maj 2017 (edytowane) Bardzo fajny reel, chociaż niektóre rzeczy odstają trochę od reszty. Jesteś samoukiem? Czy robiłeś jakieś szkoły w stylu iAnimate czy Animation Mentor? Cześć, dzięki bardzo. Jestem samoukiem a następnie uczyłem się w iAnimate i innych kursach. Np. Animation Colaborative u Michała Makarewicza z Pixara. I dużo inspiracji od animatorów takich jak np. Jamaala Bradley, Ward Kimball i mogę tak długo ;). Jak coś to pisz które rzeczy twoim zdaniem odstają które są spoko. To zawsze interesujące poznać co się podoba a co nie i dlaczego. Pozdrawiam Edytowane 5 Lipiec 2017 przez RobertZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi