pewi Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Witam, Czy ktoś z Państwa używał laptopa oraz dodatkowego monitora zewnętrznego? (praca na dwóch "ekranach") Czy jest to w ogóle wygodne zastosowanie, tym bardziej jeśli korzysta się z wbudowanej klawiatury? Czy bez podstawki i zewnętrznej klawiatury się nie obejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Bardzo wygodne mimo wszystko. Ale osobna klawiatura to jednak komfort bez wzgledu na liczbe monitorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 Ja tak często pracuję, dużo dobra daję dodatkowy monitor, nawet do laptopa. Tylko tak jak pisze olaf, osobną klawiaturę trzeba sobie sprawić. Podstawki nie używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewi Napisano 26 Maj 2017 Autor Share Napisano 26 Maj 2017 Wielkie dzięki za pomoc:) Czy przekątna ekranu w laptopie i monitorze powinna być mniej więcej podobna? Gdzie, np. wybierając taki zestaw, nie czułbym dyskomfortu?: laptop MSI GT72VR Dom. Pro i7-7700HQ/16/1TB+256/Win10 GTX1070 (17.3") https://www.ceneo.pl/49698928 + monitor: Nec MultiSync EA275WMi (27") https://www.ceneo.pl/43471840 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Maj 2017 Share Napisano 26 Maj 2017 to jus kwestia gustu. Ja osobiesie wolalem miec zawsze jak najwiekszy, np. do ogladania grafik lub puszczania filmow. Nie jestem specem od monitorow wiec konkretnego modelu nie polece ani nie odradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakopek Napisano 28 Maj 2017 Share Napisano 28 Maj 2017 Czy bez podstawki i zewnętrznej klawiatury się nie obejdzie? GT72VR 7RE to 4kg laptop klasy DTR, podstawki chłodzącej nie będziesz potrzebował ;) Co do monitora ważne by miał regulacje wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewi Napisano 28 Maj 2017 Autor Share Napisano 28 Maj 2017 GT72VR 7RE to 4kg laptop klasy DTR, podstawki chłodzącej nie będziesz potrzebował ;) Co do monitora ważne by miał regulacje wysokości. Bardziej miałem na myśli to, aby użyć podstawki do laptopa w celu podniesienia go trochę do góry;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakopek Napisano 29 Maj 2017 Share Napisano 29 Maj 2017 To już kwestia indywidualna jak wolisz, tak jak w przypadku klawiatury, z podpórkami bądź bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi