andzejk88 Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, po nauce 3ds maxa (robiłem w nim wizualizację oraz animacje) postanowiłem spróbować innego programu, padło na Rhino albo Unreal, ale nie wiem w który lepiej zainwestować swój czas. Proszę o radę który program wybrać. Słyszałem że Rhino nie uzyskało zbyt dużej popularności, nie wiem jak jest z Unrealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Unreal Engine to silnik do gier. Rhino to kompletny program do modelowania w 3d. To są 2 rózne światy ;) W unrealu nie modelujesz tylko operujesz na gotowych assetach. Możesz go użyawć do renderingu, shadingu, ale bez wsparcia innych programów 3d nic nie zdziałasz. Więc UE łączysz z Maxem lub tym Rhino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 to raczej jakis test bota AI. 1post i tresc kompletnie bez sensu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 28 Lipiec 2017 Share Napisano 28 Lipiec 2017 Skynet to może nie jest, ale przynajmniej w okolicach tematyki forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 28 Lipiec 2017 Share Napisano 28 Lipiec 2017 Czyli ja testu nie przeszedłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi