natas Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 Nie wiem co niechcący kliknąłem ale kolejne klatki renderują się ze wcześniejszymi i nakładają się na siebie
natas Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 (edytowane) Sprawdzę chociaż nie wydaje mi się bym to włączał. Niestety to nie to :/ Edytowane 2 Sierpień 2017 przez natas
Traitor Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 Wylacz Render to Fields, to sa półpola których się już nie używa.
natas Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 Nie wiem gdzie to jest ...przeglądałem chyba wszystko i nic. Mógłbyś podać swoje ustawienia do animacji? Niewiem czy to pomoże ale tak się dzieje w v-ray 3.20.03 .
Traitor Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 U mnie Render to fields znajduje się glownym okienku Render Setup - pierwsza zakladka - Common Parameters/Output size (nie w zakładce v-ray)
natas Napisano 2 Sierpień 2017 Autor Napisano 2 Sierpień 2017 (edytowane) Wyłączone było ...niestety znów nie to Edit:problem chwilowo zniknął tak samo nagle jak się pojawił Edytowane 4 Sierpień 2017 przez natas
Rekomendowane odpowiedzi