jaroxx Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam. Mam problem z roboczym środkiem obrotu w najnowszej wersji 3ds Maxa a dokładniej z opcją Edit Working Pivot. Nie działają żadne narzędzia tranformacji, roboczy środek obrotu jest jakby zablokowany na środku układu współrzędnych, podobnie z opcją Place Pivot to View. Nie pojawiają się dodatkowe strzałki do tranformacji, jak przy Affect Pivot Only, który działa normalnie. Przywracałem ustawienia domyślne jednak nic nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Zainstaluj najnowszy update 2018.2 naprawili to.Swoja droga to jak ten program przechodzi kontrole jakości to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroxx Napisano 7 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Po instalacji 2 poprawki wszystko działa jak należy. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 (...)Swoja droga to jak ten program przechodzi kontrole jakości to ja nie wiem. Tak chyba takowej nie ma. Patrzac np jak max 2017 byl zbugowany to odnosi sie wlasnie takie wrazenie. W 2017 spierpsuli "composite map" i w najnowszej dalej jest spier... choc w poprzednich dziala poprawnie. Tragedia... Ale hajs sie musi zgadzac to kto tam robil jakas kontrole jakosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Pawelkos, chodzi Ci o niemożność zmiany kolejności warstw w Composicie? jeśli tak, to słusznie odnoszę coraz częstsze wrażenie, że ta branża to nie dla mnie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 (edytowane) Okej znalazłem :) Edytowane 8 Wrzesień 2017 przez AccessX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi