Amok Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 jak zobaczyć refleksy w wiewportach , widziałem gdzieś w filmikach z maxa 5 że jest to możliwe , widze że było by to bardzo przydatne , zamiast renderu taki podgląd odbić przyspieszyłby prace....
Marcin Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 to pokaz mi te filmiki bo ja jakos nie widzialem ;)
Pawkiller Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Hmm. A ciekawe jakie kompy mieli:P Chyba, że w viewportach tylko plane'a wrzucili:P Może i przydatne by to było, tylko że niewiem u kogo to pójdzie. Również chciałby looknąć na te filmiki.
kozioo Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Nie wiem czy to coś związanego z tematem, ale wiem, że Nvidia wypuściła kiedys zestaw wtyczek/sterowników (?) które pokazywaly w viewportach rózne efekty - normalmapy i inne bajery. Może były tam tez odbicia. Trzeba poszukać:)
siryon Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 na stronie : http://www.nvidia.com/object/IO_3dsmaxCgFXPlugin.html ale niestety tylko do max5 :)
kozioo Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Jesli znajdzie sie dobry człowiek z maxem 5 i kartą obslugującą dx9 to niech to wyprobuje:) Sam jestem ciekaw co sie kryje w tym toolboxie.
polka dot Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 jutro sprawdze jak przeinstaluje maxa pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi