Cpt.Obvious Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Serwus, przedstawiam pare starych conceptow zrobionych pod gierke planszowa dla Wassertal Spieleverlag (marzec-kwiecien). C&C mile widziane.
Łukasz Misztela Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 z tego wszystkiego jak dlamnie jest ostatnie oko:D bardzo mi sie podoba a reszta troszke za plastikowa. jakos domnie nieprzemawia masz o wiele lepsze pracki:) pozdrawiam
RK Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Bardzo fajne, jak zawsze. Łucznik- smok trochę dziwnie stoi ale całość godna zazdrości :)
mCh Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Najlepsze to pierwsze i oko. Reszta różnie, od średniego poziomu wzwyż. :)
Tomur Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Ooo Ciekawe ciekawe.....Pracki zrobione rzetelnie i na temat..> Podoba mi sie twoja paleta barw oraz podejscie do swiatla szczegolnie przy gladkich zbrojach. Bo przy kolczugach juz nie jast tak odjazdowo, ale widac ze probowales. Co jeszcze... Smoki mi sie podobaja i kobitki :) i oko :). Moze kiedys zamiescisz jakis koncepcik do Painkillera :)....
Pawel Lipka Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 ohydztwa Tiger! kolory sa oblesne, musisz nauczyc sie w koncu ich uzywac albo robic czarnobiale rysunki:) Wszystko jest do bolu sztuczne.
Recommended Posts