KobraDeValnor Napisano 19 Listopad 2017 Napisano 19 Listopad 2017 Krótki amatorski filmik z muzyką :)
michalo Napisano 20 Listopad 2017 Napisano 20 Listopad 2017 Zapowiadało się ciekawie ale jak tylko pojawiła się postać kobiety to już tak, mniej ciekawie. Animacja b. słaba. Trochę lepiej niż poprzednio ale nadal słabo. Drzewa to chyba to samo co w "Sara" co? Mógłbyś chyba trochędłużej popracować lub ogarnąć podstawy trochę lepiej.
piopiowawa Napisano 20 Listopad 2017 Napisano 20 Listopad 2017 w razie co zapraszam do mojego tematu.
KobraDeValnor Napisano 20 Listopad 2017 Autor Napisano 20 Listopad 2017 Zapowiadało się ciekawie ale jak tylko pojawiła się postać kobiety to już tak, mniej ciekawie. Animacja b. słaba. Trochę lepiej niż poprzednio ale nadal słabo. Drzewa to chyba to samo co w "Sara" co? Mógłbyś chyba trochędłużej popracować lub ogarnąć podstawy trochę lepiej. No warsztat jeszcze mam skromny i tak, drzewa z sary, ale tamto to bardziej 2d hehe. Nie mam tego komfortu jakim jest czas, ale jak tylko znajduje chwilę to uczę się podstaw, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi