Napisano 24 Listopad 20177 l podaje linka z cgchannel http://www.cgchannel.com/2017/11/black-friday-and-cyber-monday-2017-deals-for-cg-artists/
Napisano 24 Listopad 20177 l Co roku zastanawiam się nad 3d-Coat ale ciągle wierzę, że ZBrush dogoni konkurencję tam gdzie już niedomaga ;) Jeśli mowa o ZB, ładny deal za 640 usd single license. Na samym dole listy w resellerach. Jeszcze z mojego inboxa dodam Anatomy 360 50% i 3d Scan Store 55%
Napisano 24 Listopad 20177 l Jeśli mowa o ZB, ładny deal za 640 usd single license. Na samym dole listy w resellerach. Niestety jest tam dopisane "U.S. customers only"
Napisano 24 Listopad 20177 l No to dupa, sorry. Jakoś na stronie nie mogę tego potwierdzić żeby było US only. Przez paypalla każe płacić bez rejestracji. Na CGRiver. Za ojro też można kupić. Edytowane 24 Listopad 20177 l przez michalo
Napisano 24 Listopad 20177 l Jakoś na stronie nie mogę tego potwierdzić żeby było US only. Przez paypalla każe płacić bez rejestracji. Na CGRiver. Za ojro też można kupić. Teraz to już sam nie wiem. W opisie produktu jest "U.S. customers only", ale np. zarejestrowałem się i podałem swój polski adres, i automatycznie mi się wszystko pozmieniało na Euro i promocję na ZBrusha mam nadal (545 Euro). Po dodaniu do koszyka wszystko jest tak samo po niższej cenie. Tak więc może i da radę to kupić w tej promocyjnej cenie.
Napisano 24 Listopad 20177 l Jak komuś zależy to się odważy albo napisze ;) Paintstorm studio 50% off\ Nawet na IPada jest wersja.
Napisano 24 Listopad 20177 l Jak komuś zależy to się odważy albo napisze ;) Paintstorm studio[/b] 50% off\ Nawet na IPada jest wersja. Dostałem info z cgriver - promocja na ZBrusha jest tylko dla osób ze Stanów. Paintstorm studio na pewno zakupię :D
Napisano 24 Listopad 20177 l No to dziwnie trochę, że pozwala na wrzócenie do koszyka niby promocyjenj wersji ludzią z UE. No ale Black Friday - burdel friday ;) Keyshot 20% off ale nie dla ZB :( Tak to może i bym się skusił inaczej cycles mi wystarczy ;)
Napisano 24 Listopad 20177 l Autor tez chcialem kupic zbrush ale niestety promocja tylko dla ludzi z US :(