Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie wiem z kąd można ściągnąć triala maxa 5 na stronie discreeta jest tylko trial 7 i 6?

Z góru dziękuje.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niestety 5 juz raczej trial nie sciagniesz ale polecam 7 bo jest naprawde dobry :)

Napisano

Musisz szukac w archiwalnych numerach Computer Arts i innych czasopismach komputerowych. Chyba nie ma innej mozliwosci, jezeli pojedyncze osoby nie maja gdzies na serwerach.

Napisano

na bank jest 5 trial na archiwalnych serverach discreet - standard powaznej firmy, zobacz jak sie nazywa trial wersji 7 potem w tej nazwie zmien cyfre 7 na 5 i wejdz na http://www.filemirrors.com i tam wklej ta nazwe i search i ukaza ci mirrory z tym plikiem

edit:

Faktycznie ciężko wygrzebać bo teraz sam szukałem, hmm... a tak z ciekawości po co ci wersja numer 5 ? Ściągnij 7 jest o wiele lepsza.

Napisano
  • Autor

już sobie poradziłem pożyczyłem od kumpla i działa a 7 nie chce bo magiczny gózik "Y" czyli menu nie ma.

pozdro

Napisano
edit:

Faktycznie ciężko wygrzebać bo teraz sam szukałem, hmm... a tak z ciekawości po co ci wersja numer 5 ? Ściągnij 7 jest o wiele lepsza.

5 znajdziesz prawdopodobnie tylko na archiwalnych plytkach z czasopism. z netu sciagniesz 6/7