sartr Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Kolejny mój render który powstał przy okazji odkrywania meandrów topologi głowy ludzkiej...wiem że fajne to może jeszcze nie jest ale brne do przodu...:) http://members.lycos.co.uk/seartr/ materiałowi czapki dajcie spokój :)))
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 heh, błagam nie interia... nie ładuje się więcej niż 33%
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 DZISES! znowu interia! mam 2MB przesyłu a jest tak samo jak u salvatora... :( zmień server! --------------------------------------------------------------------------- HASŁO NA DZIŚ: INTERII MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!! ---------------------------------------------------------------------------
sanki Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 wklejcie sobie linka w jakims download menadzerze :-) ja tak zrobilem. No coz, imho nie jest zle, twarz calkiem, troche gorzej z teksturkami. jak robiles wlosy ??
Kulki Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 troche dales d. ale z drugiej strony nie jest zle...
sartr Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 http://members.lycos.co.uk/seartr/ no dobra...zmieniłem serwer mam nadzieje ze bedzie lepiej... sanki: włosy robione shag: hair
grzegorz_b Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 mnie sie podoba, chociaz widze ze powinienem sie pewnie czegos czepic tak jak kazdy ;). najbardziej mi sie rzuca w oczy zbyt ostre zakonczenie glowy chustka. nie mam nic przeciwko chustce ;) ale powinna ona troche bardziej sie chyba oddalic od glowy - ale namieszalem - glowa jest tak jakby ktos ja ucial TASAKIEM ;) i przykryl dziure chustka. .. jesli wiesz co chce powiedziec ... ale powtarzam!!!! mi sie podoba bo to kawal wlozonej w to pracy. tekstury tez mi sie podobaja. oczywiscie zawsze moze byc lepiej ale jakby tak podchodzic do kazdej pracy to nigdy nie skonczylbys jednej ;) bo zawsze cos by nie gralo i zawsze bylby szczegolik do porawienia.
Rekomendowane odpowiedzi