Napisano 24 Styczeń 20187 l Witam, wrzucam ostatnio zrobione wizki, zapraszam do komentowania czas- 6 dni od początku do oddania
Napisano 3 Marzec 20196 l imponujący czas zważywszy, że całość w 3d. pogodna, słoneczna atmosfera zdecydowanie na plus. nieba to wklejki, czy HDRI? wyszły trochę płasko. wydaje mi się, że materiały mają zbyt duży rozrzut jasności w stosunku do oświetlenia. kolor tekstur dominuje, a powinno słońce, moim zdaniem kadry ciekawe, prezentują budynek w kontekście ulicy. testowałeś też inne ujęcia?
Napisano 13 Marzec 20196 l Autor nieba to podpicowane hdr na warstwie w ps, co by chmury dodać.. nie do końca całość 3d- witryna wine store na 2 ujęciu, niebiesie wejście z lewej i anteny to wklejki ze zdjęć nie do końca rozumiem co masz na myśli z za dużym rozrzutem jasności materiałów, ale fakt- nie wyglądają wszystkie dobrze, trzeba by je dopracować, zbalansować, urealnić ale niestety im lepiej miały by wyglądać tym więcej czasu to zajmuje a było go mało więc jest jak jest:) sprawa była by prostsza przy użyciu gotowych textur, ale cegły były robione ze zdjęć budynków, więc sam seamless to juz mały sukces:) testowałem jeszcze ujęcie z tej uliczki na lewo w 1szym ujęciu, ale wybrane zostały takie.. jak dla mnie zapowiadało się ciekawie..