Napisano 2 Luty 20187 l Dawno nic nie pokazywałem... dwie scenki z moim ulubionym bf 109, w kolejności wersja F4 i G 14. Na drugim w malowaniu jagdgeschwader 5 "Eismeer", Norwegia 1944. Edytowane 19 Luty 20187 l przez kliment woroszyłow
Napisano 19 Luty 20187 l naprawdę idziesz do przodu z kompozycją. Ale może jakiegoś sprawnego fotografa byś sobie dobrał? Można z tych modeli wydusić o wiele więcej.
Napisano 19 Luty 20187 l Autor olaf, najbardziej lubię modelowanie i chyba nawet umiem, komponowanie scen i rendering nie jest tym w czym jestem dobry, wiem o tym. ;)
Napisano 19 Luty 20187 l jest znacznie lepiej niż było rok czy dwa lata temu. Ale jakaś fajna kolaboracja pchnęła by Ciebie szybciej do przodu.
Napisano 20 Luty 20187 l nie wiem czy to celowy zabieg, ale mam wrażenie jakbyś wzorował się na opakowaniach modeli do sklejania. :)
Napisano 20 Luty 20187 l Autor Może dlatego takie wrażenie że na opakowaniach tez są samoloty... ;) Nie, nie wzorowałem na żadnym opakowaniu... jeśli tak wyszło jak mówisz to bezwiednie zupełnie.
Napisano 1 Marzec 20187 l Ja mam jedna i ta sama uwage. Zadna powierzchnia sterowa nie jest wychylona. To wyglada jak piknik w niedzielne popoludnie, a nie walka o zycie. Poza tym, jak zawsze KLASA!!!1111 pozdr: ]