Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam uko艅czy艂em prace nad modelem, textury pozostawiaj膮 jeszcze wiele do 偶yczenia, lecz na razie musze tak zostawi膰.

Podsumowanie:

Vertices: 208426

Faces: 414333

Objects: 140

Shapes: 2

Max 5/6 Render - Brazil

Dla wi臋kszo艣ci z Was nie ma to znaczenia, ale wszystkie obiekty s膮 zamkni臋te i sprawdzone STL Check jest 0 :)

Wip:http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9335

• Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sumie to nawet fajnie wygl膮da. Ja bym jakie艣 t艂o zrobi艂, nawet 2 艣ciany by wystarczy艂y.

Textury rzeczywi艣cie przyda艂y by si臋 lepsze i o艣wietlenie z ostrzejszym cieniem.

Napisano

dla mnie(pocz膮tkuj膮cego) jeste艣 Bogiem... cho膰 brakuje mi jakiego艣 dobrego t艂a(warsztat, gara偶 itp.)... pozdrawiam

Napisano

艁adny, 艂adny. Jedyne co mi si臋 nie podoba to silnik - materia艂 w og贸le wygl膮da jak plastik :/ No i troche brudu by si臋 przyda艂o.

Napisano

zeczywiscie modelowanie jest super!

az starach pomyslec co bedzie jak tekstury poprawisz...

pozdr

Napisano

zrob tlo a pozatym jak renderowales brazilem to porob tutki o nim bo mozna z niego wycisnac o niebo wiecej yo!

Napisano
  kome napisa艂:
zrob tlo a pozatym jak renderowales brazilem to porob tutki o nim bo mozna z niego wycisnac o niebo wiecej yo!

a o niebo wieksze od czego? yo!

Napisano
  • Autor

Witam, na temat sceny pisa艂em ju偶 w wip, po prostu nie mam czasu na scene, jeszcze 4 motocykle czekaj膮 na uko艅czenie.

Prabab textura silnika mia艂a imitowa膰 aluminium ale wysz艂o zupe艂nie inaczej...

Kulki modelowa艂em maxem 5/6.

Je偶eli chodzi o wynik renderu to wiem 偶e mog艂o by by膰 o wiele lepiej ( inaczej nie pisa艂bym 偶e textury s膮 cienkie), znajd臋 chwile to eksperymentuje na mniejszych obiektach, bo motocykl zbyt d艂ugo si臋 rederuje. Pozdrawiam.

Napisano

ogolnie fajnie ale troszke za plastikowo moim zdaniem silnik wyglada kiepsko i siadelko jesli chodzi o material oczywiscie ale model mi sie bardzo podoba:)

Napisano

Modeling bardzo dobry ale nad materia艂ami i o艣wietleniem jeszcze bym posiedzia艂 na twoim miejscu bo szkoda troch臋 tak zostawi膰.

pozdro

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki za dobr膮 ocen臋 modelingu, to motywuje do pracy. Texturowanie i o艣wietlenie przy moim poziomie wiedzy wymaga ok. 4-6 dni pracy, a tyle czasu na dzie艅 dzisiejszy nie posiadam. Co nie oznacza ze porzuc臋 model w zapomnienie, ja tu jeszcze powr贸c臋 :)

P.s. za艂膮czam render z przed kilku dni.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci