Napisano 6 Listopad 200420 l Witam uko艅czy艂em prace nad modelem, textury pozostawiaj膮 jeszcze wiele do 偶yczenia, lecz na razie musze tak zostawi膰. Podsumowanie: Vertices: 208426 Faces: 414333 Objects: 140 Shapes: 2 Max 5/6 Render - Brazil Dla wi臋kszo艣ci z Was nie ma to znaczenia, ale wszystkie obiekty s膮 zamkni臋te i sprawdzone STL Check jest 0 :) Wip:http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9335
Napisano 6 Listopad 200420 l W sumie to nawet fajnie wygl膮da. Ja bym jakie艣 t艂o zrobi艂, nawet 2 艣ciany by wystarczy艂y. Textury rzeczywi艣cie przyda艂y by si臋 lepsze i o艣wietlenie z ostrzejszym cieniem.
Napisano 6 Listopad 200420 l dla mnie(pocz膮tkuj膮cego) jeste艣 Bogiem... cho膰 brakuje mi jakiego艣 dobrego t艂a(warsztat, gara偶 itp.)... pozdrawiam
Napisano 6 Listopad 200420 l 艁adny, 艂adny. Jedyne co mi si臋 nie podoba to silnik - materia艂 w og贸le wygl膮da jak plastik :/ No i troche brudu by si臋 przyda艂o.
Napisano 7 Listopad 200420 l zeczywiscie modelowanie jest super! az starach pomyslec co bedzie jak tekstury poprawisz... pozdr
Napisano 7 Listopad 200420 l zrob tlo a pozatym jak renderowales brazilem to porob tutki o nim bo mozna z niego wycisnac o niebo wiecej yo!
Napisano 7 Listopad 200420 l kome napisa艂: zrob tlo a pozatym jak renderowales brazilem to porob tutki o nim bo mozna z niego wycisnac o niebo wiecej yo! a o niebo wieksze od czego? yo!
Napisano 9 Listopad 200420 l Autor Witam, na temat sceny pisa艂em ju偶 w wip, po prostu nie mam czasu na scene, jeszcze 4 motocykle czekaj膮 na uko艅czenie. Prabab textura silnika mia艂a imitowa膰 aluminium ale wysz艂o zupe艂nie inaczej... Kulki modelowa艂em maxem 5/6. Je偶eli chodzi o wynik renderu to wiem 偶e mog艂o by by膰 o wiele lepiej ( inaczej nie pisa艂bym 偶e textury s膮 cienkie), znajd臋 chwile to eksperymentuje na mniejszych obiektach, bo motocykl zbyt d艂ugo si臋 rederuje. Pozdrawiam.
Napisano 9 Listopad 200420 l ogolnie fajnie ale troszke za plastikowo moim zdaniem silnik wyglada kiepsko i siadelko jesli chodzi o material oczywiscie ale model mi sie bardzo podoba:)
Napisano 9 Listopad 200420 l Modeling bardzo dobry ale nad materia艂ami i o艣wietleniem jeszcze bym posiedzia艂 na twoim miejscu bo szkoda troch臋 tak zostawi膰. pozdro
Napisano 11 Listopad 200420 l Autor Dzi臋ki za dobr膮 ocen臋 modelingu, to motywuje do pracy. Texturowanie i o艣wietlenie przy moim poziomie wiedzy wymaga ok. 4-6 dni pracy, a tyle czasu na dzie艅 dzisiejszy nie posiadam. Co nie oznacza ze porzuc臋 model w zapomnienie, ja tu jeszcze powr贸c臋 :) P.s. za艂膮czam render z przed kilku dni.