GrafMax Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Hej! Dlaczego jak używam Lofta, to uzyskany kształt jest przesunięty względem krzywej wyjścowej i nie pokrywa się z nią?
GrafMax Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 tylko, ze srodek obrotu Shape'a pokrywa sie ze zrodkiem obrotu sciezki, a i tam jest przesunięcie, co zrobić zeby idealnie sie to pokrywalo? help :(
Darthapul Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Subobject --> shape wybierz shaape'a i przesun/obroc.
GrafMax Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 subobject czego? wytloczonego obiektu? jak tam wybieram shape to otwiera sie zakladka shape commands, a do czego to, to nie wiem :/
GrafMax Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 ludzie pomocy!! prosze!!! musze zrobić scene gdzie kamera jedzie wzdłuz torow tak jakby jechala po nich na wózku, a nie mogoe tego osiagnac kiedy mam te cholerne przemieszczenia. Recznie nie sposob tego ustawiac! musze to zrobic na wczoraj! ratujcie!!!!!!!!!!!!!
GrafMax Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Algin tu nic nie da. ten Loft bedziewiem jest, nie rozumiem dlaczego nie może przeprowadzić wttłaczania dokladnie wzduz sciezki. Czy ktos zna odpowiedz na te pytanie?
Gotham Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Szczerze mówiąc nie udało mi się uzyskać twojego problemu... Maxiak prowadzi mi loft idealnie po ścieżce (jaka by nie była)...
GrafMax Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 OGŁOSZENIE: Kupię pisotlet z jednym pociskiem w magazynku!
k.jansen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 ale najpierw zaznacz ścieżkę a pózniej get shape pozd. k.jansen
k.jansen Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Grafmax napisa: "subobject czego? wytloczonego obiektu? jak tam wybieram shape to otwiera sie zakladka shape commands, a do czego to, to nie wiem">>>>> i właśnie tam wybierasz align > center, ajeśli to nie to pokaż obrazek z viewport'u ilustrujący problem
Darthapul Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Po przejściu na Subobject mozna shape wybrac w viewporcie i wyrownac recznie....
Rekomendowane odpowiedzi