Napisano 6 Marzec 20187 l Hej, będę tutaj wrzucał rendery RS7mki, model jest darmowy z sq. Będę skillował materiały, kadry, enviro itp. Na chwilę obecną podsyłam rendery z samymi hdrkami. Wszelkie uwagi mile widziane, są to pierwsze podejścia do prezentacji samochodu. Na chwilę obecną pokaże rendery z corony. Corona;
Napisano 7 Marzec 20187 l Trochę skala nie siadła w lesie. Strasznie duży. W drugim też coś nie bagla. Mogły by być jakieś ciekawsze kadry i kąty kamery. Lakier to półmat?
Napisano 7 Marzec 20187 l Autor Tak lakier to półmat, a co do skali, to już kurwicy dostawałem ponieważ backplace w c4d z coroną nie działa i nie mogłem rozwiązania znaleźć nigdzie, dlatego została sama hdrka. Docelowo projekt całkowicie inaczej sobie wyobrażam, i mam w planie stworzyć od podstaw całe enviro i chcę zrobić na początek dwie wersje. Jedno w canyonie w górach, a drugie w ciemnym klimacie ze sporym oświetleniem.
Napisano 8 Marzec 20187 l Autor Czuję że przeszedłem samego siebie, warto było nie spać :) #lvl_up #Redshift tym razem :) Enviro nie jest skończone stąd efekt rozmycia, będzie jeszcze troszkę poprawek i zadatków, + render będzie w 2k. Pozdro Edytowane 8 Marzec 20187 l przez Kir4