Napisano 16 Lipiec 200816 l No to zdecydowałam dać to do FW. To moja druga praca, przerobione juz w WIP. Wiem, wiem...widoki za oknem są różne, ale to taka szczypta surrealizmu, hihi..a powaznie to podobały mi się i dałam mimo wszystko. Oceniajcie, komentujcie, przyjme na klatę ;]
Napisano 16 Lipiec 200816 l Poduszki mają dziwny materiał i kubek na drugim renderze słabiutki :) Reszta QL ;)
Napisano 16 Lipiec 200816 l Wydaje mi się, że klosz powinien rozpraszać światło, u Ciebie ostro pada na ścianę dosyć ostro. Reszta QL ;) ;)
Napisano 16 Lipiec 200816 l Autor Dzieki :] wiem, że sa tu niedoróbki, ale wolę już to zostawić i pomęczyć coś nowego.
Napisano 17 Lipiec 200816 l materiały poduszek fotela. i czy ten kościół nie stoi za blisko :D mam wrażenie jak by ten pokój był skrzydłem katedry :D Pierwszy fajny drugi mi sie kompletnie nie widzi ;)
Napisano 18 Lipiec 200816 l Autor RobertB co materiały poduszek fotela? Do d. czy jak? A kosciół stał właśnie tak blisko miejsca z którego robiłam foto, z okna. Mi sie podoba, hehe, dzwony na mszę poranną ;D wyyypas! Mam pytanie, wiem że jakość jakaś kiepska. jak wy robicie żeby było ostro i ładnie? Bo to poprostu jpeg.
Napisano 18 Lipiec 200816 l RobertB co materiały poduszek fotela? Do d. czy jak? A kosciół stał właśnie tak blisko miejsca z którego robiłam foto, z okna. Mi sie podoba, hehe, dzwony na mszę poranną ;D wyyypas! Mam pytanie, wiem że jakość jakaś kiepska. jak wy robicie żeby było ostro i ładnie? Bo to poprostu jpeg. Zapisz do tga albo JPEG na 100% jakosci bo normalnie ustawione jest chyba 75.Fajnie wyglada tylko AA troche podkrec