Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ten dział! Narazie nic tu nie ma - nie lepiej wrzucić posta jak już coś będzie?? :)

Napisano
  • Autor

No nie istnieje jeszcze bo to WIP. Jak pisałem, na razie tak tylko tytułem wstępu daję linka do strony. Niedługo wrzucę tu wstępne postacie i dam znać jak strona ruszy. Pozdrawiam :)

edit:

No dobra, żeby nie było. Może napiszę coś więcej o samym filmie. Będzie to animacja 3d zrobiona w Blenderze. Ekipa od Elephants Dream pokazała już, że da się zrobić w nim ładny film, więc muszę teraz tylko "trochę" popracować i... gotowe ;)

Co już mam? Jest skończony scenariusz - zabawna (mam nadzieję ;) ) historyjka o robalach. Trochę taka parodia hollywoodzkich blockbuster movies.

Nad projektami postaci pracuje moja koleżanka z roku z ASP - Kaja Bajowska. W trakcie tworzenia jest animatik.

Aha, o Elephants Dream wspomniałem jeszcze z tego powodu, że film chcę docelowo udostępnić na tej samej licencji, tzn będzie można go sobie ściągnąć za darmo z internetu wraz z plikami źródłowymi (wszelkie materiały z produkcji).

No, jak tylko coś ruszy dalej, dam znać.

pozdrawiam

Napisano

Wow! bardzo się cieszę że do animacji zostanie wykorzystany taki niedoceniany program jakim jest blender...

zapodaj screeny z modelami, choć możesz się spodziewać masy krytyki(to chyba norma na tym forum).

Ja liczę na to że produkcja wam się uda i dotrwacie do końca, bo warto pokazać że darmowy soft jest konkurencyjny jeśli tylko umie się go obsługiwać...

Napisano

Darmowa animacja w darmowym sofcie fajna inicjatywa ale jak masz już jakieś modele zrobione to mógłbyś wrzucić do wipa zawsze jakieś cenne wskazówki możesz otrzymać i podnieść jakość całej produkcji. Pozdrawiam.