Napisano 30 Sierpień 200717 l http://www.slazinski.pl/wormageddon/ Powolutku rusza produkcja. Na początek strona www. Sama strona jeszcze w budowie. Małe kroczki Niedługo wrzucę tu więcej informacji.
Napisano 30 Sierpień 200717 l Nie ten dział! Narazie nic tu nie ma - nie lepiej wrzucić posta jak już coś będzie?? :)
Napisano 30 Sierpień 200717 l Autor No nie istnieje jeszcze bo to WIP. Jak pisałem, na razie tak tylko tytułem wstępu daję linka do strony. Niedługo wrzucę tu wstępne postacie i dam znać jak strona ruszy. Pozdrawiam :) edit: No dobra, żeby nie było. Może napiszę coś więcej o samym filmie. Będzie to animacja 3d zrobiona w Blenderze. Ekipa od Elephants Dream pokazała już, że da się zrobić w nim ładny film, więc muszę teraz tylko "trochę" popracować i... gotowe ;) Co już mam? Jest skończony scenariusz - zabawna (mam nadzieję ;) ) historyjka o robalach. Trochę taka parodia hollywoodzkich blockbuster movies. Nad projektami postaci pracuje moja koleżanka z roku z ASP - Kaja Bajowska. W trakcie tworzenia jest animatik. Aha, o Elephants Dream wspomniałem jeszcze z tego powodu, że film chcę docelowo udostępnić na tej samej licencji, tzn będzie można go sobie ściągnąć za darmo z internetu wraz z plikami źródłowymi (wszelkie materiały z produkcji). No, jak tylko coś ruszy dalej, dam znać. pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 200717 l Wow! bardzo się cieszę że do animacji zostanie wykorzystany taki niedoceniany program jakim jest blender... zapodaj screeny z modelami, choć możesz się spodziewać masy krytyki(to chyba norma na tym forum). Ja liczę na to że produkcja wam się uda i dotrwacie do końca, bo warto pokazać że darmowy soft jest konkurencyjny jeśli tylko umie się go obsługiwać...
Napisano 30 Sierpień 200717 l Darmowa animacja w darmowym sofcie fajna inicjatywa ale jak masz już jakieś modele zrobione to mógłbyś wrzucić do wipa zawsze jakieś cenne wskazówki możesz otrzymać i podnieść jakość całej produkcji. Pozdrawiam.