noted Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 (edytowane) Witam Pracuję teraz nad takim małym pokoikiem, jeszcze w trakcie modelowania ale mam nadzieję jutro zacząć renderować. Proporcje są dobre bo wszystko z wymiarów ze sklepów co sądzicie? :) Pozdrawiam! Edytowane 10 Maj 2009 przez noted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Narazie nie ma co oceniać. Jeśli proporcje dobre to jedziesz dalej. Na tym etapie jedyne co mogłeś spsiutać to proporcje. No może kadr odrobinkę klaustrofobiczny. Jedziesz dalej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Nogi małego stołu walą nieproporcjonalnie na moje oko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Półki za grube, no chyba, że takie są w rzeczywistości, ale niebardzo mi się to widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Meblościankę dosuń bardziej pod ścianę, bo jak ci TV spadnie to przynajmniej będzie miał większe szanse no zostanie telewizorem... Fotel ma kanciaste oparcie, półki za grube stolik też popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 4 Maj 2009 Autor Share Napisano 4 Maj 2009 Dzięki za komenty Półki takie właśnie maja być :) Stolik rzeczywiście nogi pochrzaniłem niechcący poprawiam Meble no właśnie podsuwać pod ścianę czy wstawić tam (jak jest teraz) listwy podłogowe? Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki z komenty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 6 Maj 2009 Autor Share Napisano 6 Maj 2009 Witam! Pierwszy taki próbny renderek widać ze fotele jednak spartolone wymodeluje jeszcze raz jeszcze nie do końca mam koncepcję z jakich materiałów wykonać całą scenę... jakieś propozycję? Zaznaczając że jestem początkujący to jestem nawet zadowolony ale z waszą pomocą mam nadzieję zrobić z tego wizualizacje. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 ta szafa ma za grube półki! zdecydowanie... chyba, że dasz tam jakieś drzwiczki to może będzie to wyglądało lepiej. Przysuń te mebelki bardziej do ściany i odpal większe światło :) dobrze, że będziesz robił od nowa fotele ;) a jeśli chodzi o materiały to: http://www.cgtextures.com/ http://mayang.com/textures/index.htm http://www.wpanorama.com/panoramas.php?page=01f (panoramy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłapouchy Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Eddy nie wiem czy zauważyłeś ale dałeś mu linki do tekstur, a nie materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noted Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 Trochę poprawiłem jak wam się podoba teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 jakieś kino domowe by się przydało bo jakoś pusto :) no i może książki na regałach?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 nudno, daj więcej rzeczy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi