Napisano 1 Październik 200420 l Autor Moja koncepcja opiera się na starozytnej Japoni ale pancerze i reszta jest wg mojego pomysłu Scenariusz jeszcz nie jest gotowy ale mam zarys zresztą nie ważne....
Napisano 15 Październik 200420 l Autor narazie daje hłopka który zabije tą laske co trzeba ją animować ale jeszcze daleko do końca.... http://republika.pl/in5ect/hatamoto2.avi
Napisano 15 Październik 200420 l Bardzo nienaturalny wyszeł ten piruet na końcu. I czemu ten hłopek się rozpada na części?
Napisano 15 Październik 200420 l Jest tylko jedno "ale". Niewiem czy można w takim stopniu zmieniać postać.
Napisano 15 Październik 200420 l woow man... zajebisty modelik :) Przeanalizuje ruch na spokojnie bo coś mi nie gra dynamika i środek cieżkosci :) I rozważ 2 rzeczy : 1. wątpliwość FXa, 2. pisownię "hłopek" ;)
Napisano 16 Październik 200420 l Autor Ruch jest tylko przykładowy w finalnej animacji ten Hatamoto będzie się bił z tą laską na katany (ona będzie takim ninja co chce go zabić). Ajeśli idze o te fruwające naramienniki to chciałem je jakoś bardziej "przykleić" (nawet wysamrowałem monitor klejem ale to nie podziałało). To sie jeszcze zobaczy Pozdrawiam
Napisano 18 Październik 200420 l Ona pewno tak wymiata że jest oburęczna..! Ba .. nie zdziwię się jak zdejmie but i chwyci miecz stopą :) Jak małpiszon! Tylko ogona nie ma... Fajniutkie teksturki
Napisano 20 Październik 200420 l aa... Wybacz ze to powiem, (bo sam nie zadbałem o detale w mojej pracy) ale czuje sie usprawiedliwiony jakościa tekstur wdzianka Twojej lali ;) Rękojeść za cieniutka i tsuba paskudna, jak ma byś to katana ninja, to zrób kwadratową :)
Napisano 28 Październik 200420 l ciekawie ciekawie :) ale ninja nie uzywali katan :) i cos na tym drugim renderze paelce jej sie nie zgiely na rekojesci; po za tym all mi sie podoba :)
Napisano 28 Październik 200420 l asblaze masz coś do mańkutów? Gratulejszyns umiejętności, zapowiada się nieźle.
Napisano 3 Listopad 200420 l Autor Link do pierwszej zajawki: http://republika.pl/in5ect/data/hatamoto_beta1.avi
Napisano 3 Listopad 200420 l Autor Jest to troche zdupione ale nie mam czasu bo studia mnie pochłaniają. Ale jak przejdę przez eliminacje to zrobie to wypasione Ale wątpie... Dzięki Haliq za słowa otuchy Na forum to rzadkość. Zapraszam na moją stronke htt://www.in5ect.prv.pl
Napisano 4 Listopad 200420 l Nie wiem czemu, ale czuję, że to wygra :) Tylko czemu twarz taka kanciasta, pisze w regulaminie coś o tym, że nie można meshsmootha użyć? :)
Napisano 7 Listopad 200420 l Autor Twoja wypowiedź mnie zamurowała Parab Wątpie że To wygra A twarz ma msmooth ale włosy nie mają (planuje je zrobić ale inne bo tego podstawowego cholerstwa nie da sie normalnie zmapować) A tak przy okazji czy ktoś zna jakiś lepszy mapper niż UNWRAP UVW bo ten ma jakieś humory...