Frank600 Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 (edytowane) Witam. Zakładam nową teczkę, ponieważ tamta jest tak głęboko, że aż nie pamiętam gdzie:P Coś tam cały czas dłubię po godzinach w wolnych chwilach. Możecie mnie zlinczować i oblać kwasem jeżeli się nie podoba, ale liczył bym bardziej na konstruktywną krytykę. P.S - Dawno niczego nie wrzucałem, ale czytam forum na bieżąco, wiem, że wrócił Maciek!!! :))) stareee..... Uploaded with ImageShack.us szkice Uploaded%20with"]http://[/url] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us storyboard Uploaded with ImageShack.us różne... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[ATTACH=CONFIG]86376[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]87246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]88154[/ATTACH] Edytowane 15 Listopad 2012 przez Frank600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 ołówki mnie powaliły, są przepiękne :) ciekawe są też projekty ubrań .Reszte ciężko mi podsumować z braku kompetencji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 Witamy na forum :) Bardzo sprawny początek. Storyboard wpadł w oko. Schludny i czytelny :) A jeśli chodzi o krytykę to chyba za dużo tych baardzo nasyconych cyjanów i magent. Keep postin'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Marzec 2012 Share Napisano 20 Marzec 2012 no no no ja bym tego poczatkiem nie nazwal :P Pracki naprawde swietne mi sie najbardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2012 (edytowane) CEDMON Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Kwiecień 2012 przez Frank600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 upek ... concept... Uploaded with ImageShack.us FIERY ANGEL Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 1 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2012 jakieś takie coś ... :P Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Ta ostatnia praca najlepsza. Jedynie bym się przyczepił do twarzy tej pani w środku - jakiś dziwny ma policzek... i ogólnie tak jakoś mało fajnie wygląda z twarzy ;-) Ogólnie całkiem fajne masz te obrazki (nie wszystkie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Przyznasz się co do materiałów? Pani wygląda jak z fotografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 pewnie to ta ;) http://zenibyfajnie.deviantart.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Zajebiste włosy ma laska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Levan - miło mi, że się podoba:) co do twarzy to bardzo możliwe. Próbowałem zrobić marvelowski klimat komiksu ale też mam wrażenie, że coś tam się posypało w tej twarzy. Nie chciałem już w to wnikać, miał to być szybki wieczorny malun, zainspirowany Aleksandrą:) Coyote - pewnie tak :) Kalberos - jedyna w swoim rodzaju :) KarolGniazdowski - oczywiście, że się przyznam, chociaż zabrzmiało to jakbym miał tłumaczyć się przed sądem i zrobił coś zajebiście nielegalnego:) Użyłem dwóch fotek Oli, chodziło mi o jej twarz i ustawienie. Reszta jakoś poleciała, pomysł był mój i mniej więcej osiągnełem to co miałem w bani. Ona ma tyle fotek, na deviantach, facebookach itd., że po godzinnym przeglądaniu i rauszu kofeinowym, masz w głowie cały komiks, film i okładkę na książkę lub grę - oczywiście z nią :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Ok. W porządalu. Tak kontrolnie chciałem wiedzieć. (ostatnio hejterstwo ze mnie wyłazi :) ) Biegnij Lola, biegnij mi się przypomniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2012 Dla pewnego wydawnictwa, narazie więcej nie mogę powiedzieć. W kolorowej okładce fotomoto, podmalunki, domalunki itd itd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 6 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2012 Charakterek mojej damy i moja dama:) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 spodnie sa z lateksu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 10 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2012 g u m k i :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2012 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 15 Listopad 2012 Autor Share Napisano 15 Listopad 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 Z całej wrzutki wyróżniłbym przede wszystkim te czysto conceptowe prace z płaskimi rzutami. W reszcie prac czuć problem z perspektywą. I może właśnie dlatego te z płaskimi rzutami się wyróżniają. I to jest bardzo fajne: http://img197.imageshack.us/img197/8376/15770180.png Mógłbyś pokolorować i wrzucić do folio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi