Napisano 25 Wrzesień 201410 l Takie tam ostatnio dłubię. Zwykły box modeling. Dopiero co dodałem zęby. Zastanawiałem się dzisiaj nad kompozycją i takie coś wymyśliłem. Wolną przestrzenią na górze chcę zasugerować ruch 'głowy' do góry. Lekki kąt nadaję odrobinę dynamiki. W tło wskoczą jakieś proste baloniki i chmurki. Co myślicie? Jakieś sugestie? Edytowane 1 Październik 201410 l przez Gumen
Napisano 25 Wrzesień 201410 l szacunek za box modeling:) całkiem niezłą ekspresje udało Ci się osiągnąć, dajesz dalej!
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Nice....JakDlaMnieBomba...PodobnieJakW...Bitwie.SoryZaFormeEkspresjiCorkaWyrwalaMiSpacje...PlusikOdeMnieJuzWczesniej...Kleplem...
Napisano 28 Wrzesień 201410 l Autor szacunek za box modeling:) całkiem niezłą ekspresje udało Ci się osiągnąć, dajesz dalej! he dzięki. Uwielbiam box modeling. Nauczyłem się go dawno temu od wingsowych video tutorialów Klicka :) Pamiętam, że kiedyś, co sekundę, zatrzymywałem jego timelapse rzymianina i wymodelowałem identyczną głowę :DD Nice....JakDlaMnieBomba...PodobnieJakW...Bitwie.SoryZaFormeEkspresjiCorkaWyrwalaMiSpacje...PlusikOdeMnieJuzWczesniej...Kleplem... Dzięki :))) Mały update: Nie do wiary co się dzieje z moim sprzętem podczas tego małego projektu. Najpierw tablet odmówił posłuszeństwa na win 8, a potem laptop się zepsuł ;/ Męczę tekstury, materiały i render na starym sprzęcie. Przynajmniej na tym kompie tablet działa jak należy. Zęby, oczy i tło jeszcze nie tknięte. Krytyka mile widziana.
Napisano 29 Wrzesień 201410 l fajnie idzie, kompozycyjnie wydaje mi się że warto wcisnąć jeszcze coś w prawy górny co by wzrok trochę zapętlić:
Napisano 1 Październik 201410 l Autor Dzięki za pomoc. Poniżej ostateczna wersja w mniejszej rozdzielczości. Pełna rozdzielczość plus mały opis w linku poniżej. http://max3d.pl/forum/threads/95940-Scena-3D-Balloon-Head?p=1224307#post1224307 Edytowane 2 Październik 201410 l przez Gumen