Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Takie tam ostatnio dłubię. Zwykły box modeling. Dopiero co dodałem zęby. Zastanawiałem się dzisiaj nad kompozycją i takie coś wymyśliłem. Wolną przestrzenią na górze chcę zasugerować ruch 'głowy' do góry. Lekki kąt nadaję odrobinę dynamiki. W tło wskoczą jakieś proste baloniki i chmurki. Co myślicie? Jakieś sugestie?

screen12.jpg

Edytowane przez Gumen

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szacunek za box modeling:) całkiem niezłą ekspresje udało Ci się osiągnąć, dajesz dalej!

Napisano
  • Autor
szacunek za box modeling:) całkiem niezłą ekspresje udało Ci się osiągnąć, dajesz dalej!

he dzięki. Uwielbiam box modeling. Nauczyłem się go dawno temu od wingsowych video tutorialów Klicka :) Pamiętam, że kiedyś, co sekundę, zatrzymywałem jego timelapse rzymianina i wymodelowałem identyczną głowę :DD

Nice....JakDlaMnieBomba...PodobnieJakW...Bitwie.SoryZaFormeEkspresjiCorkaWyrwalaMiSpacje...PlusikOdeMnieJuzWczesniej...Kleplem...

Dzięki :)))

Mały update:

screen20.jpg

Nie do wiary co się dzieje z moim sprzętem podczas tego małego projektu. Najpierw tablet odmówił posłuszeństwa na win 8, a potem laptop się zepsuł ;/ Męczę tekstury, materiały i render na starym sprzęcie. Przynajmniej na tym kompie tablet działa jak należy.

Zęby, oczy i tło jeszcze nie tknięte.

Krytyka mile widziana.

Napisano

fajnie idzie, kompozycyjnie wydaje mi się że warto wcisnąć jeszcze coś w prawy górny co by wzrok trochę zapętlić:

jBWwHlr.jpg