Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ilustracyjka powstala w ciagu kilku godzin w formie szkicowej dla kolezanki...ale jest tak fajowa(przynajmniej dla mnie) ze rzeczywiscie pobawie sie nia za rada spoona

poz

ola.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lol little-ninja nie ma co komentowac jak zwykle swietny styl i swietna pracka ,choc raz cholera moglo by ci nie wyjsc :)

Napisano

rzeczywiscie fajowa :) milej zabawy :] przedewszystkim dodaj pracy głębi tak zeby ten wiszacy kroliczek / czy co to jest ;)/ nie zlewal sie z tlem

Napisano

bardzo mi sie podoba, ale napisy naa scianie (typografia) psuje obrazek; mysle ze to co jest dalej, powinno byc ciemniejsze, bo jak nareazie to wszystko wyglada jak piewszy plan ;)

powodzenia

Napisano

fajowa kolezanka mowisz ? ;) baw sie baw poki jeszcze mozesz little :)

Napisano
  • Autor

spoko spoko napisow nie bedzie bo juz obrazek poszedl do kogo mial pojsc teraz to czysta zabawa ...plany sie zlewaja to fakt a wrzucam to teraz dla wlasnej zachety

ps jimmy ...ech co ja moge taka skladnia ;)

poz

Napisano

"spoko spoko napisow nie bedzie " a szkoda, bysmy wreszcie obaczyli typografie mistrza ;)

ps - zwroccie uwage na to fajowe, reczne "j" :D

Napisano

no spróbowałbyś nic z tym nie zrobić, to by więcej browarów nie było;) a jak obdarowana zareagowała;) ?

Napisano

lol nie poruszajmy tego tematu :P czekam na updata z zaciemnionymi zakamarkami, jak bedzie lepsze niz jest teraz to masz odemnie cyfrowe piwsko albo lolka jak wolisz :P

powodzenia i pzdr

Napisano

Świetne. Jedno czego bym się czepił to trochę mało oddechu z dołu. Ludek absolutnie słodki.