Araiel Napisano 3 Czerwiec 2018 Napisano 3 Czerwiec 2018 W wolnych chwilach od 3d zacząłem trochę rysować :) Żeby znowu mieć z tego frajdę, zainspirowałem się vlogiem Feng Zhu pod tytułem "Just Draw!". Szkicuję sobie korzystając z jego rad i tematyki, którą poleca dla początkujących osób. Tak więc wrzucam moje pierwsze próby ze skałami (cienkopis + markery) :) Wrzutki będę robić co tydzień, żeby nie poświęcać większości czasu na skanowanie materiałów i publikowanie na necie - zamiast tego lepiej coś dodatkowego narysować :D 1. 2.
Araiel Napisano 11 Czerwiec 2018 Autor Napisano 11 Czerwiec 2018 RJAb, dzięki :) Będzie więcej (nie tylko kamyczków :D) 3.
Araiel Napisano 13 Lipiec 2018 Autor Napisano 13 Lipiec 2018 I kolejne skałki - trochę mniej ostatnio mam czasu na rysowanie, ale może uda mi się jakoś nadrobić zaległości w nadchodzącym tygodniu.
Araiel Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu (edytowane) Zamiast w 3D to wrzucam coś nowego w dawno zapomnianej teczce 2D. Mama i siotra mojej dziewczyny zażyczyły sobie na Święta namalowany przeze mnie obraz. Trochę mnie to wystraszyło, bo ostatni raz malowałem w szkole podstawowej, a one nie dawały się przekonać, że szkicowanie ołówkiem/cienkopisem to co innego niż malowanie. No i jakiś czas temu się zgodziłem na te obrazy, a że Święta tuż tuż, to musiałem w końcu je namalować. Wybrałem akwarele, bo tego najwięcej w Actionie obok mnie i coś takiego udało mi się zrobić w rozmiarze 40x50. Wiem, że można dużo lepiej, ale jako że nawet od szkicowania miałem mega długą przerwę, a malowanie po szkole mi się bardzo źle kojarzyło, to nie wyszło chyba tak źle. Do tego w 2d nigdy jakoś dobrze mi aż tak nie szło. Jednak wolę 3d 😛 Edytowane 21 godzin temu przez Araiel 4
Nezumi Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Fajne kolorki, pierwszy mi bardziej podchodzi ale chyba z powodu tematu. Tradycyjne rzeczy jak dla mnie dodaja to "COS". Autentyczny dotyk artysty ktory je wykonal.
Rekomendowane odpowiedzi