Pixelnoise Napisano 4 Czerwiec 2018 Share Napisano 4 Czerwiec 2018 (edytowane) Cześć wszystkim! Ostatnimi czasy miałem okazję testować nowego V-raya i muszę przyznać, że dawno nie pracowało mi się tak dobrze z żadnym softem. Efektem tych zabaw jest mała pracka, która jest raczej nietypowa w porównaniu z tym co z reguły tworzę i muszę przyznać że mi się spodobało. Jeżeli reszcie ludzi też przypadnie do gustu to może będę więcej takich rzeczy robił;) Dajcie znać co sądzicie. enjoy! Edytowane 27 Sierpień 2018 przez Pixelnoise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 4 Czerwiec 2018 Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Bardzo klimatyczna praca. Kolorki i oświetlenie bardzo fajne. Gratki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelnoise Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Dzięki:) jak tylko będzie czas to powstanie coś kolejnego w podobnych klimatach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Czerwiec 2018 Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Bardzo to ładne i przyjemne :) Co takiego super z tym Vrayem teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelnoise Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Dzięki;) Co do V-raya to całkiem sporo, przede wszystkim renderowanie na GPU, ale to już od jakiegoś czasu rozwijają. Teraz nowa wersja jest jeszcze szybsza, banalna do ustawienia no i w końcu działa wolumetryka... prawie;p Praca w real-time, a do tego masa usprawnień i ulepszeń;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi