PatrycjaLe Napisano 9 Sierpień 2018 Napisano 9 Sierpień 2018 Cześć. Czemu zniknęły mi verteksy? Nie wyświetlają się i nie mogę już złapać. Nie ma za to problemu z krawędziami, borderami i poligonami. Da się to naprawić? Po editpoli używałam narzędzia Freeform - Pain Deform.
t0m3k Napisano 9 Sierpień 2018 Napisano 9 Sierpień 2018 przejdz do selekcji "Vertex" przewin na dol i w rolecie "Edit Geometry" kliknij "Unhide All" - moze rozwiaze problem
stormwind Napisano 9 Sierpień 2018 Napisano 9 Sierpień 2018 Jeśli restart maxa nie pomaga to sprawdź czy pomoże zmiana wielości wyświetlania wertexów w opcjach maxa w zakładce Viewports przy zaznaczonej opcji Show Vertices as Dots. Miałem taki problem i w starszych maxach i zazwyczaj pomagało.
PatrycjaLe Napisano 17 Sierpień 2018 Autor Napisano 17 Sierpień 2018 (edytowane) Sześć, sorki, że się nie odezwałam, nie było mnie przez tydzień. t0m3k, dzięki wielkie pomogło :) stormwind, będę miała na uwadze, na przyszłość. Edytowane 17 Sierpień 2018 przez PatrycjaLe
Rekomendowane odpowiedzi