sinclar Napisano 14 Listopad 2018 Share Napisano 14 Listopad 2018 Cześć forumianie, wrzucam małego 3D reela z making off. Jeszcze nad nim (chyba) posiedzę, ale póki co jestem pogodzony z tą wersją ;) - miłego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpustelnik Napisano 14 Listopad 2018 Share Napisano 14 Listopad 2018 Ale jak to "EVERYTHING"? Bardzo pozamiatane, gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 14 Listopad 2018 Share Napisano 14 Listopad 2018 Bardzo fajny reel. Szczególnie to "Everything" jak dobrze zauważył Rozpustelnik ;) Na końcu jest animacji The Loop podpisana jako Twój projekt. Można gdzieś całość zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 14 Listopad 2018 Autor Share Napisano 14 Listopad 2018 Pewnie - prosze bardzo - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polxx Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 ale zazdroszczę tego Loopa:) trochę inspiracji katedrą pewnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 15 Listopad 2018 Autor Share Napisano 15 Listopad 2018 Dzieki! Coz, zapewne w naszym kraju a juz w szczegolnosci w CG, w ktorym cos z czegos wyrasta.. katedralne wycieczki sa nieuniknione, ale nie - nie bylo to moja inspiracja. The loop ma dla mnie szczegolne znaczenie i czytam go na swoj sposob, na sposob nie zwiazany z niczym innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi