Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej, w tym roku też pokusiliśmy się o zrobienie szorta na święta.

Po zeszłorocznym dosyć podzielonym odbiorze, w tym roku postawiliśmy na prostszą i przyjemniejszą historię.

Dajcie znać co myślicie.

Animacja i rendering: Blender, Cycles

Upiorny filmik świąteczny z zeszłego roku:

https://max3d.pl/forum/threads/104375-%C5%9Awi%C4%85teczny-szorcik-z-naszego-studia-Karp-bierze-sprawy-w-swoje-p%C5%82etwy?highlight=

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bajeranckie :) Blender w odpowiednich rękach świetnie daje radę.

Brakuje tu mi wile rzeczy, ale wizualnie jest miodzioo.

Napisano
  • Autor

Brakuje tu mi wile rzeczy

Jeśli miałbyś chwilę to skrobnij proszę czego ci brakuje. Też oczywiście zauważamy dużo braków, ale może inne rzeczy Ci się rzuciły. Feedback mile widziany :)

Napisano

Może "wiele" to przesadzone, bo w zasadzie chodzi mi tylko o dynamikę zawówno w warstwie dźwiękowej jak i wizualnej.

Scenki są jakby trochę za długie a reniferek mógłby być żwawszy (np. scena jak ucieka przed dronem).

Krótszy, trochę bardziej dynamiczny filmik z szybszą muzyczką i głośniejszymi dźwiękami wydał by mi się pewnie fajniejszy.

Takie są moje odczucia, jako widza wielu bajek cg ;)

Co nie zmienia faktu, że i tak bardzo mi się podoba. Fajnie stworzona i zaminowana postać. Wygląda bardzo PRO.

Napisano
  • Autor
M(...) trochę bardziej dynamiczny filmik z szybszą muzyczką i głośniejszymi dźwiękami wydał by mi się pewnie fajniejszy.

A to ciekawa uwaga. Obawialiśmy się właśnie, że za bardzo pędzimy z historią, bo składana była pod muzę. I że przez szybkie tempo może być niezrozumiała.