emptyman Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Hej, w tym roku też pokusiliśmy się o zrobienie szorta na święta. Po zeszłorocznym dosyć podzielonym odbiorze, w tym roku postawiliśmy na prostszą i przyjemniejszą historię. Dajcie znać co myślicie. Animacja i rendering: Blender, Cycles Post: Fusion + AE Upiorny filmik świąteczny z zeszłego roku: https://max3d.pl/forum/threads/104375-%C5%9Awi%C4%85teczny-szorcik-z-naszego-studia-Karp-bierze-sprawy-w-swoje-p%C5%82etwy?highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Super! Bardzo fajny pomysł i wykonanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Bajeranckie :) Blender w odpowiednich rękach świetnie daje radę. Brakuje tu mi wile rzeczy, ale wizualnie jest miodzioo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 12 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2018 Brakuje tu mi wile rzeczy Jeśli miałbyś chwilę to skrobnij proszę czego ci brakuje. Też oczywiście zauważamy dużo braków, ale może inne rzeczy Ci się rzuciły. Feedback mile widziany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Grudzień 2018 Share Napisano 12 Grudzień 2018 Może "wiele" to przesadzone, bo w zasadzie chodzi mi tylko o dynamikę zawówno w warstwie dźwiękowej jak i wizualnej. Scenki są jakby trochę za długie a reniferek mógłby być żwawszy (np. scena jak ucieka przed dronem). Krótszy, trochę bardziej dynamiczny filmik z szybszą muzyczką i głośniejszymi dźwiękami wydał by mi się pewnie fajniejszy. Takie są moje odczucia, jako widza wielu bajek cg ;) Co nie zmienia faktu, że i tak bardzo mi się podoba. Fajnie stworzona i zaminowana postać. Wygląda bardzo PRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 12 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2018 M(...) trochę bardziej dynamiczny filmik z szybszą muzyczką i głośniejszymi dźwiękami wydał by mi się pewnie fajniejszy. A to ciekawa uwaga. Obawialiśmy się właśnie, że za bardzo pędzimy z historią, bo składana była pod muzę. I że przez szybkie tempo może być niezrozumiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi