PixelDomain Napisano 5 Styczeń 2019 Napisano 5 Styczeń 2019 Siemanko Chciałbym zaprezentować krótką animację nad którą prywatnie siedziałem w domu i dłubałem w wolnych chwilach. Zasadniczo animacja jest osadzona na 6 Alei w Nowym Jorku, tuż przy budynku 1221 Avenue of the Americas. Sceny modelowane w 3ds max, renderowane w Vray Next, a compositing i postprodukcja w Blackmagic Fusion Stuio oraz Davinci Resolve. Dla zainteresowanych - link do behance - https://www.behance.net/gallery/74466213/AFTERNOON-CG-Animation Pozdrowionka Bartek
2warsztaty Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Bardzo dobra jakość, realistyczne i wgniatające
Tazio Napisano 18 Luty 2019 Napisano 18 Luty 2019 Hej, kilka rzeczy do zmiany, ale jak na 'One Man Army' to niezle wyszlo. Tam przy tych śwaiatłach to tym dofem prz@#$%łeś :)
olaf Napisano 18 Luty 2019 Napisano 18 Luty 2019 wyglada ciekawie. Polecałbym podejść jeszcze raz do każdej sceny z osobna. Można wiele w oświetleniu, kadrach, kompozycji i ogólnej plastyce poprawić w każdej z nich.
PixelDomain Napisano 24 Luty 2019 Autor Napisano 24 Luty 2019 Dzięki serdeczne za feedback. Wiecie jak to jest, kiedy robi się coś za długo, po robocie, i człowiek się przyzwyczaja do projektu który robi... :) Może za długo nad nim siedziałem i sporo mi uciekło, wielu aspektów nie zauważyłem. A zawsze jest co poprawić. Cóż, następna będzie bardziej dopracowana :) Pozdro!
Tazio Napisano 25 Luty 2019 Napisano 25 Luty 2019 Ja robię szorta, pracuję w tejch chwili nad 5 ujęciami już od roku, a skończone (prawie) mam dwa. Ledwie mogę na nie patrzeć, więc doskonale cię rozumiem.
PixelDomain Napisano 25 Luty 2019 Autor Napisano 25 Luty 2019 Ja robię szorta, pracuję w tejch chwili nad 5 ujęciami już od roku, a skończone (prawie) mam dwa. Ledwie mogę na nie patrzeć, więc doskonale cię rozumiem. No właśnie :)))))
Rekomendowane odpowiedzi