Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemanko

Chciałbym zaprezentować krótką animację nad którą prywatnie siedziałem w domu i dłubałem w wolnych chwilach.

Zasadniczo animacja jest osadzona na 6 Alei w Nowym Jorku, tuż przy budynku 1221 Avenue of the Americas.

Sceny modelowane w 3ds max, renderowane w Vray Next, a compositing i postprodukcja w Blackmagic Fusion Stuio oraz Davinci Resolve.

Dla zainteresowanych - link do behance - https://www.behance.net/gallery/74466213/AFTERNOON-CG-Animation

Pozdrowionka

Bartek

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyglada ciekawie. Polecałbym podejść jeszcze raz do każdej sceny z osobna. Można wiele w oświetleniu, kadrach, kompozycji i ogólnej plastyce poprawić w każdej z nich.

Posted

Dzięki serdeczne za feedback. Wiecie jak to jest, kiedy robi się coś za długo, po robocie, i człowiek się przyzwyczaja do projektu który robi... :) Może za długo nad nim siedziałem i sporo mi uciekło, wielu aspektów nie zauważyłem.

A zawsze jest co poprawić. Cóż, następna będzie bardziej dopracowana :)

Pozdro!

Posted

Ja robię szorta, pracuję w tejch chwili nad 5 ujęciami już od roku, a skończone (prawie)

mam dwa. Ledwie mogę na nie patrzeć, więc doskonale cię rozumiem.

Posted
Ja robię szorta, pracuję w tejch chwili nad 5 ujęciami już od roku, a skończone (prawie)

mam dwa. Ledwie mogę na nie patrzeć, więc doskonale cię rozumiem.

No właśnie :)))))