Napisano 5 Styczeń 20196 l Siemanko Chciałbym zaprezentować krótką animację nad którą prywatnie siedziałem w domu i dłubałem w wolnych chwilach. Zasadniczo animacja jest osadzona na 6 Alei w Nowym Jorku, tuż przy budynku 1221 Avenue of the Americas. Sceny modelowane w 3ds max, renderowane w Vray Next, a compositing i postprodukcja w Blackmagic Fusion Stuio oraz Davinci Resolve. Dla zainteresowanych - link do behance - https://www.behance.net/gallery/74466213/AFTERNOON-CG-Animation Pozdrowionka Bartek
Napisano 18 Luty 20196 l Hej, kilka rzeczy do zmiany, ale jak na 'One Man Army' to niezle wyszlo. Tam przy tych śwaiatłach to tym dofem prz@#$%łeś :)
Napisano 18 Luty 20196 l wyglada ciekawie. Polecałbym podejść jeszcze raz do każdej sceny z osobna. Można wiele w oświetleniu, kadrach, kompozycji i ogólnej plastyce poprawić w każdej z nich.
Napisano 24 Luty 20196 l Autor Dzięki serdeczne za feedback. Wiecie jak to jest, kiedy robi się coś za długo, po robocie, i człowiek się przyzwyczaja do projektu który robi... :) Może za długo nad nim siedziałem i sporo mi uciekło, wielu aspektów nie zauważyłem. A zawsze jest co poprawić. Cóż, następna będzie bardziej dopracowana :) Pozdro!
Napisano 25 Luty 20196 l Ja robię szorta, pracuję w tejch chwili nad 5 ujęciami już od roku, a skończone (prawie) mam dwa. Ledwie mogę na nie patrzeć, więc doskonale cię rozumiem.
Napisano 25 Luty 20196 l Autor Ja robię szorta, pracuję w tejch chwili nad 5 ujęciami już od roku, a skończone (prawie) mam dwa. Ledwie mogę na nie patrzeć, więc doskonale cię rozumiem. No właśnie :)))))