MetaL Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Jest to model latarki low poly która ma 320 feces-ów i 180 Verticels-ów.Jak widac model jeszcze nie posiada tekstur. http://www.qwerty.za.pl/
ftorek Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 nic nie widac no widac juz mozna siateczke prosic?? i czy ona z zalozenia mialabyc taka kanciata czy miala byc okragla a jest kanciata tylko dlatego ze to low-poly?? bo jesli miala byc okraga - to mogles jednak wiecej tam trojkatow poswiecic
Luke3D Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Moim zdaniem osoba pisząca że coś jest LOWPOLY to ma na myśli że wygląda jak prawdziwe i nie widać tego że ma mało POLY. I nazwa wątku jeżeli się nie myle powinna wyglądać tak: "obiekt 3d: latarka LOWPOLY"
Gość jagi Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 po co ta zarowka w srodku ? zbedne komplikowanie obiektu, watpie zeby bylo potrzebne robienie takich szczegolow i tak w grze nie byloby tego widac, chyba ze latarka to glowny bohater tej gry :P I jakies dziwne bledy powstaly w miejscu laczenia szybki z obudowa
Por@szek Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Leru widze ze dzisiaj masz dzien czepialstwa:) ja i tak nic nie widze, wyszedl mi jeden wielki ERROR!!. Poczekam ale jak juz zarowke widac mowicie to mam watpliwosci... no nic tylko czekac.
Rekomendowane odpowiedzi