Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. to bedzie moj pierwszy udzial w bitwie..bede robil postac pozaziemska fantasy..wlasciwie to bedzie pierwzsa postac jaka zrobie wogule od poczatku mojej zabawy z maxem ..niestety rysunek ziezmiesci sie do skanera ...zaduzo o tej postaci niepowiem bo nie mam konkretnej wizji.

[Edited on 14-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

Noooo fajnie ze bierzesz udzial w bitwie..i ja jako jeden z nielicznych ktory widzial to co On narysowal moge Wam powiedziec ze naprawde niezle :):)...szkoda ze narysowal na karte a2 daltego nie moge tego zeskanowac:(

Napisano

ekstra sie zapowiada...a co do komentarzy to hmm..cielkawe jakie tutaj dac jak wiekszosc ludzi nie bedzie wiedziala nawet na co zwracac uwage bo nie wiadomo do czego to bedzie podobne :D

pzodro tak 3mac

Napisano

no esktra !!! swietnie to wyglada...taki naprawde fantasy :)...

Rombi- niestety nie zobacysz szkicu bo on to ma narysowane na A2 a mi sie do skanera nie wimiesci:P..chyba ze jescze raz narysuje na a4:]

Napisano

heh dzieki[piwo]..staram sie jak moge ..chce jak najlepiej wypac choc wiem ze niemam szans ..bo jakie szanse moze miec amator??:(..ale niebede sie zniechecal

Napisano

wow eden-3d wow to jest superr hehe dobre nawet bardzo dobre podoba mi sie powarznie to jest cos hehe superandzkie :) czekam na reszte jeszcze sobie poprzezywam hehe

Napisano

no sama nazwa mowi...DZINI...czyli bedie to kosmiczny dzin :))..pracka sie niezle zapowiada...tak 3mac..nie wiem co tu pisac czy jakies bledy czy co...bo w sumie nie wiadmo do konca jak to bedzie wygaldac:)[piwo]

Napisano

nie to nie ma byc postac niematerialna ..to niejest taki dzin jak z bajek ..to jest hmm taki jakby kosmiczny dzin ,no cos w tym stylu..ale jest materialny[piwo]

Napisano

Nic dziwnego ze czuc jej wage pindar. to dopeiro model . dojda tekstury i doda to eterycznego wygladu. moze byc rpzeceisz polprzezroczysta. logiczne. DOBRA ROBOTA.Mi sie podoba. przynajmneij odchodzi od klimaty ZOMBIE czy poprzedziurawiomych cial:D:D Widac tworcy nei brakuje wyobrazni a to ejst wysoko cenione u mnie. poprzez wyobraznie do realizacje koncepcji.

Napisano

no wyobraznie to u ciebie działa i to porżadnie całkiem niezle ale wiesz to wszystko jest czarne i mało widzac jak bys mógł hmmm dac jakos tak zeby było spoko widoczne to bede rad :) albo lepeij zaaplikuj siateczke co ty na to ?

Napisano

noo od razu lepiej wszystko widac :))...co do texturki to napisales ze chcesz taka zostawic czy tylko takeigo koloru to bedzie? bo jesli chesz zostawc to odradzam...bo malo realne to jest...poprcuj nad roznymi texturkami...ale to dopiero jak skonsyzz modelwoac

pzodro[piwo]

Napisano

zgadzam sie z pable ktory mnie jak zwykle z krytyka uprzedzil ! ;)

wyglada fajnie jak juz wczesniej powiedzialam idea jest kewl trzymaj poziom ! bo model jest fajny !

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności