Eden-3d Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 witam. to bedzie moj pierwszy udzial w bitwie..bede robil postac pozaziemska fantasy..wlasciwie to bedzie pierwzsa postac jaka zrobie wogule od poczatku mojej zabawy z maxem ..niestety rysunek ziezmiesci sie do skanera ...zaduzo o tej postaci niepowiem bo nie mam konkretnej wizji. [Edited on 14-4-2003 by Tesaurus]
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Witam, Noooo fajnie ze bierzesz udzial w bitwie..i ja jako jeden z nielicznych ktory widzial to co On narysowal moge Wam powiedziec ze naprawde niezle :):)...szkoda ze narysowal na karte a2 daltego nie moge tego zeskanowac:(
Eden-3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 dobra zaczoelem joz cos tam robic jakos powoli idzie ..mam 2 polowki glowy nie bede ich laczyl sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie :P
Eden-3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 eh powoli to idze poniewarz nie mam zadnego rysunku wszystko robie na poczekaniu z glowy ale cos powoli powstaje...prosze o jakis krutki komentarz
Eden-3d Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 eh powoli to idze poniewarz nie mam zadnego rysunku wszystko robie na poczekaniu z glowy ale cos powoli powstaje...prosze o jakis krutki komentarz
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 ekstra sie zapowiada...a co do komentarzy to hmm..cielkawe jakie tutaj dac jak wiekszosc ludzi nie bedzie wiedziala nawet na co zwracac uwage bo nie wiadomo do czego to bedzie podobne :D pzodro tak 3mac
SiD Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Ciekawie wyglada heh , narazie jet superr zoabczymy co bedzie dalej hehe , niom czekiam czekam :)
RoMbi Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Wow, wery interesting, fajny model ciekawe co z tego wyjdzie. Zroob jakis miejszy szkic i wrzuc go zebysmi wiedzieli o co chodzi :)
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 no esktra !!! swietnie to wyglada...taki naprawde fantasy :)... Rombi- niestety nie zobacysz szkicu bo on to ma narysowane na A2 a mi sie do skanera nie wimiesci:P..chyba ze jescze raz narysuje na a4:]
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 heh w sumie to z tego szkicu to tez niewiele byscie sie dowiedzieli..no ale to jest wlasnie ten caly urok:P.dzieki za komentage
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 [piwo]jak na pierwszy model to b. ladne szczegoly[piwo]
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 heh dzieki[piwo]..staram sie jak moge ..chce jak najlepiej wypac choc wiem ze niemam szans ..bo jakie szanse moze miec amator??:(..ale niebede sie zniechecal
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 na razie ql robotka [piwo]. Czekam niecierpliwie na updaty!!
Eden-3d Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 dzieki postaram sie jak najszybciej cos wrzucic[piwo]
SiD Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 wow eden-3d wow to jest superr hehe dobre nawet bardzo dobre podoba mi sie powarznie to jest cos hehe superandzkie :) czekam na reszte jeszcze sobie poprzezywam hehe
Eden-3d Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 dzieki sid za opinie postaram sie jeszcze dzis wrzucic jakis render jak zdarze[piwo]
Eden-3d Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 jakos powoli idze ,,jeszcze duzo roboty mie czeka;)
Tomek Kosiorek Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 duzo szczegolow....a troche malo konkretna postac bo nie za bardzo wiadomo jeszcze co z tego bedzie...dosyc abstrakcyjne....ale moze trzeba czekac...[piwo]
Eden-3d Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 to wlasnie ma takie byc,a co mialem zrobic zombi jak co 2 w tej bitwie to by bylo mal oorginalne[pokazal jezyk]
Pablo Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 no sama nazwa mowi...DZINI...czyli bedie to kosmiczny dzin :))..pracka sie niezle zapowiada...tak 3mac..nie wiem co tu pisac czy jakies bledy czy co...bo w sumie nie wiadmo do konca jak to bedzie wygaldac:)[piwo]
Eden-3d Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 NIE WSZYSTKO MUSI MIEC KONKRETNY KSZTALT i wyglad troszke wyobrazni niezaszkodzi[soczek]
Pindarr Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 Hmmm jesli dobrze rozumiem to ma byc postac eteryczna,nierzeczywista a na tym obrazku wydaje sie troche za \"ciezka\" za bardzo czuc jej wage.
MeG Napisano 10 Kwiecień 2003 Napisano 10 Kwiecień 2003 mnie sie podoba jest abstrakcyjne ladnie wymodelowane i ma charakter ... eden gratuluje pomyslowosci wykonanie tez super !
Eden-3d Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 nie to nie ma byc postac niematerialna ..to niejest taki dzin jak z bajek ..to jest hmm taki jakby kosmiczny dzin ,no cos w tym stylu..ale jest materialny[piwo]
Eden-3d Napisano 10 Kwiecień 2003 Autor Napisano 10 Kwiecień 2003 dzieki meg gdyby nie takie opinie jak twoja to bym joz dawno stracil natchnienie ,,yy..[mruga]
Eden-3d Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 postanowilem odmulic i czesciej robic update..wiem ze jest tu jeszcze duzo bledow ale postaram sie z czasem je pousowac[piwo]
gabrielwigierski Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Nic dziwnego ze czuc jej wage pindar. to dopeiro model . dojda tekstury i doda to eterycznego wygladu. moze byc rpzeceisz polprzezroczysta. logiczne. DOBRA ROBOTA.Mi sie podoba. przynajmneij odchodzi od klimaty ZOMBIE czy poprzedziurawiomych cial:D:D Widac tworcy nei brakuje wyobrazni a to ejst wysoko cenione u mnie. poprzez wyobraznie do realizacje koncepcji.
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 no bardzo oryginalny pomysl, podoba mi sie...bo do konca nie wiem na co zwracac uwage heh...masz chlopie wyobraznie posdro[piwo]
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 no wyobraznie to u ciebie działa i to porżadnie całkiem niezle ale wiesz to wszystko jest czarne i mało widzac jak bys mógł hmmm dac jakos tak zeby było spoko widoczne to bede rad :) albo lepeij zaaplikuj siateczke co ty na to ?
Eden-3d Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 wiesz sid texturkami to sie zajme dopiero jak bede mial modelowanie skaczone..ale moge zrobic jasniejszy kolor narazie niezawadzi[piwo]
Eden-3d Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 wiesz sid texturkami to sie zajme dopiero jak bede mial modelowanie skaczone..ale moge zrobic jasniejszy kolor narazie niezawadzi[piwo]
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Rozumiem jak chcesz jakies przydatne textury prosze tu masz stronke powinna ci sie przydac http://textures.forrest.cz/ Powodzenia :D [piwo]
Eden-3d Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 UPDATE: chcialem jeszcze przypomiec ze moj dzini jest materialny[piwo]
Eden-3d Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 hmm..postaram sie go jeszcze rozbudowac,,doda mu jeszcze pare macek jakies oczy...co by tu jeszcze dorobic;)
Eden-3d Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 update..jeszcze z jedna taka macke dorobie moze pare miejszych jeszcze zobacze:P
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 no spoko...tylko moglbys dac troche jasniejsze te rnedery bo nie zabardzo wsyzstko widac.... pzodro[piwo]
Eden-3d Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 przeciesz dobrze wszystko widac [pokazal jezyk]
Eden-3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 dodalem swiatlo..i zmienilem narazie kolor ciala taki bedzie miala koncowa texturka chyba..oki,,prosze o jakies komentarze[piwo]
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 noo od razu lepiej wszystko widac :))...co do texturki to napisales ze chcesz taka zostawic czy tylko takeigo koloru to bedzie? bo jesli chesz zostawc to odradzam...bo malo realne to jest...poprcuj nad roznymi texturkami...ale to dopiero jak skonsyzz modelwoac pzodro[piwo]
MeG Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 zgadzam sie z pable ktory mnie jak zwykle z krytyka uprzedzil ! ;) wyglada fajnie jak juz wczesniej powiedzialam idea jest kewl trzymaj poziom ! bo model jest fajny !
Eden-3d Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 to jest tylko przykladowy kolor ,a texturki oczywiscie zrobie tylko ze bedzie miala blekitny kolor..rozumiesz[piwo]
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 hmm.no ladnie ladnie...tak extrudujesz i extrudujesz...a wiesz juz kiedy skonczysz extrudowac i bedzie finalna postac? pzodro
dawid Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 fajny pomysł podoba mi sie. Ale teksturowania ci nie zazdroszcze. Masz juz jakiś pomysł ?
Rekomendowane odpowiedzi