polka dot Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Hej, Przedstawiam do oceny wizki projektu koncepcyjnego apartamentu w dwóch wersjach. Projekt autorstwa Katarzyny Kraszewskiej. Która wersja bardziej przypada Wam do gustu? Rodzinna: Singiel: Pozdrawiam, Rafał
stormwind Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Wizki 5+ Światło i miękka naturalność shaderów powala. Projektu nie oceniam, nie mój klimat. Tym bardziej wiem że to aranżacja pokazowa więc przepych x2. :D Pytania techniczne: Vray jak mniemam? Świecisz IESami od Delty (bo chyba wszystkie sufitowe oprawy są z Deltalight) czy vraylightem. Najgorsze, że od strony technicznej nie ma się chyba do czego przyczepić :P, tylko zniekształcone odbicie w piekarniku, bo to w tv uznaje na +
polka dot Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 dzięki stormwind, to bardzo budujące więc w jakich wnętrzach gustujesz? widzę fotki industrialnej Wawy na Twoim flikrze więc strzelam - bauhaus? :D tak to VRay, IESy akurat od Modulara (http://www.supermodular.com) bo tych opraw zazwyczaj używamy. czasem DiscLighty wystarczą, generalnie jeden DomeLight+IESy
stormwind Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Heh to tak jak ja, Vray sky + disc light, lubię ich używać w spotach bo dają największą/najszybszą kontrolę nad oświetleniem/kątem świecenia. Zasugerowałem się profilem w kuchni, te 4 ledy jak w Splitline Deltalight. Osobiście coś między Japońskim minimalizmem a mid-century modern w Kalifornii. Bauhaus to przesada, za dużo chromu, rurek, czarnej skóry a połączenie czerwieni granatu i żółtego jak z obrazów Mondriana źle ma mnie działa :D
Recommended Posts