Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor
9 hours ago, ArnoldSzczesliwy said:

konkrecik, skończ go 😄 

dzieki 🙂 postaram sie

• Odpowiedzi 118
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Skonczylem chyba. Nie chce mi sie z tym wiecej pracowac, a wole tak niz zaszufladkowac 🙂 Pozdro wszystkim

• Jeszcze jeden renderek. I narazie to chyba wszystko. Chce sie pouczyc teraz ostro shaderow skina w Marmosecie. Wiec zaczalem robic dalej dziewczynke. Pozdro 🙂

• Troche to zmienilem, ale ogolnie i tak duzo nauki przede mna 🙂

Posted Images

Napisano
  • Autor

Heyka wszystkim 🙂 Dalej mecze swoj model, i troche zaczalem sobie znowu przypominac i modernizowac techniki modelingu hard surface. Wiec za jakis czas wrzyce tez bron, ktora robie z tutoru co prawda, ale pare lat robienia organiki mnie minimalnie poprzeplatalo w glowie i przestaem myslec w kierunku ciekawiej i dobrze zrobionej siatki.  ten plecaczek z tylu to juz bede robil sam totalnie, wiec mysle ze jeszcze pare tygodni mi zajmie tylko samo hipoly 🙂

Screenshot_181.jpg

Napisano
  • Autor

heyka wszystkim. Narazie szukam jakis fajnych sposobow by zrobic wloski. Troche mi to schodzi, ale wole miec jakis fajny i w miare szybki pipline 🙂

photo_2020-01-22_08-28-32.jpg

Napisano
  • Autor
1 hour ago, KLICEK said:

cos skora oldgenowo wyszla 

taa. bede jeszcze pracowal nad tym. no i plus skrin 🙂 troche zly.. 

Napisano
  • Autor
1 hour ago, KLICEK said:

byq jest lepiej 🙂 nosek w dobra strone, natomiast usta juz nie 🙂 troche wiecej pracy na rafnesie. Tak samo oczy, jego prawe oko wypada z powieki, albo powieka jest zle zrobiona na difiusie (bo tam widac troche resztke foty)

Taa. porobie  to 🙂 dzieki za uwagi

Napisano
  • Autor

Heyka. Ostatnio pare lat probowalem cos porobic w Marmosecie i podobnych rendererach,  ale wczoraj mi przyszla mysl,  ze sprobuje sobie Arnolda. To moze 2 godzinki pracki w nocy,  proba jak to dziala ,  jak dziala swiatlo. Teksturki sa stare, i tylko 2 , wyrwane z susbstanca i robione pod Toolbag.  ale teraz w wolne chwile w domu z tym wiecej posiedze,  zobacze zblizony pipline do Arnolda i skory i bede chyba to zglebial dalej, bo strasznie mi sie spodobalo. Bardzo dawno juz w tym nie siedzialem,  tylko kiedys tam Vray 🙂

9DD06BD7-8BF3-4D80-B9E1-13A5A730BC22.jpeg

Napisano
  • Autor
13 minutes ago, KLICEK said:

za duzo sss i za duzo rafa 🙂 ale renderek i tak fajny 🙂

haha. wiem. ale jestem i tak szczesliwy . moze w weekend to wszytsko zrobie lepiej. Musze spekulary porobic, ssski i tam jest chyba jeszcze pare innych mapek 🙂

Napisano
  • Autor

Cos nowego. Tam te rzeczy dalej robie. ale chcialo sie cos porzezbic dziwnego. Go tez skoncze jak troche obczaje lepiej Arnolda. heyka 

Screenshot_187.jpg

Screenshot_186.jpg

photo_2020-02-09_01-48-08.jpg

Napisano
  • Autor
1 hour ago, Pawelkos said:

kozak sculpty i ten ostatni renderek tez bardzo stylowy 😄

dzieki 🙂