RomaTroy Napisano 26 Grudzień 2019 Autor Napisano 26 Grudzień 2019 9 hours ago, ArnoldSzczesliwy said: konkrecik, skończ go 😄 dzieki 🙂 postaram sie
RomaTroy Napisano 8 Styczeń 2020 Autor Napisano 8 Styczeń 2020 Heyka wszystkim 🙂 Dalej mecze swoj model, i troche zaczalem sobie znowu przypominac i modernizowac techniki modelingu hard surface. Wiec za jakis czas wrzyce tez bron, ktora robie z tutoru co prawda, ale pare lat robienia organiki mnie minimalnie poprzeplatalo w glowie i przestaem myslec w kierunku ciekawiej i dobrze zrobionej siatki. ten plecaczek z tylu to juz bede robil sam totalnie, wiec mysle ze jeszcze pare tygodni mi zajmie tylko samo hipoly 🙂 3
RomaTroy Napisano 22 Styczeń 2020 Autor Napisano 22 Styczeń 2020 heyka wszystkim. Narazie szukam jakis fajnych sposobow by zrobic wloski. Troche mi to schodzi, ale wole miec jakis fajny i w miare szybki pipline 🙂
RomaTroy Napisano 22 Styczeń 2020 Autor Napisano 22 Styczeń 2020 1 hour ago, KLICEK said: cos skora oldgenowo wyszla taa. bede jeszcze pracowal nad tym. no i plus skrin 🙂 troche zly..
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2020 Napisano 22 Styczeń 2020 byq jest lepiej 🙂 nosek w dobra strone, natomiast usta juz nie 🙂 troche wiecej pracy na rafnesie. Tak samo oczy, jego prawe oko wypada z powieki, albo powieka jest zle zrobiona na difiusie (bo tam widac troche resztke foty) 1
RomaTroy Napisano 23 Styczeń 2020 Autor Napisano 23 Styczeń 2020 1 hour ago, KLICEK said: byq jest lepiej 🙂 nosek w dobra strone, natomiast usta juz nie 🙂 troche wiecej pracy na rafnesie. Tak samo oczy, jego prawe oko wypada z powieki, albo powieka jest zle zrobiona na difiusie (bo tam widac troche resztke foty) Taa. porobie to 🙂 dzieki za uwagi
RomaTroy Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Napisano 24 Styczeń 2020 Heyka. Ostatnio pare lat probowalem cos porobic w Marmosecie i podobnych rendererach, ale wczoraj mi przyszla mysl, ze sprobuje sobie Arnolda. To moze 2 godzinki pracki w nocy, proba jak to dziala , jak dziala swiatlo. Teksturki sa stare, i tylko 2 , wyrwane z susbstanca i robione pod Toolbag. ale teraz w wolne chwile w domu z tym wiecej posiedze, zobacze zblizony pipline do Arnolda i skory i bede chyba to zglebial dalej, bo strasznie mi sie spodobalo. Bardzo dawno juz w tym nie siedzialem, tylko kiedys tam Vray 🙂 2
KLICEK Napisano 24 Styczeń 2020 Napisano 24 Styczeń 2020 za duzo sss i za duzo rafa 🙂 ale renderek i tak fajny 🙂 1
RomaTroy Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Napisano 24 Styczeń 2020 13 minutes ago, KLICEK said: za duzo sss i za duzo rafa 🙂 ale renderek i tak fajny 🙂 haha. wiem. ale jestem i tak szczesliwy . moze w weekend to wszytsko zrobie lepiej. Musze spekulary porobic, ssski i tam jest chyba jeszcze pare innych mapek 🙂
ArnoldSzczesliwy Napisano 24 Styczeń 2020 Napisano 24 Styczeń 2020 no troche żelka z twarzy, ale zapowiada sie dobrze ;] 1
RomaTroy Napisano 9 Luty 2020 Autor Napisano 9 Luty 2020 Cos nowego. Tam te rzeczy dalej robie. ale chcialo sie cos porzezbic dziwnego. Go tez skoncze jak troche obczaje lepiej Arnolda. heyka 2
RomaTroy Napisano 11 Luty 2020 Autor Napisano 11 Luty 2020 Heyka wszystkim. Dalej se dlubie w Arnoldziku 🙂 2
Pawelkos Napisano 11 Luty 2020 Napisano 11 Luty 2020 kozak sculpty i ten ostatni renderek tez bardzo stylowy 😄 1
RomaTroy Napisano 11 Luty 2020 Autor Napisano 11 Luty 2020 1 hour ago, Pawelkos said: kozak sculpty i ten ostatni renderek tez bardzo stylowy 😄 dzieki 🙂
Rekomendowane odpowiedzi