Kobuch Napisano 25 Wrzesień 2019 Napisano 25 Wrzesień 2019 Cześć, mam na imię Konrad i chciałbym się tu z wami podzielić paroma moimi starymi pracami jak i również na bieżąco dzielić się moim progresem. Liczę, że jest to dobre miejsce, żeby móc usłyszeć trochę konstruktywnej krytyki, aby w przyszłości nie popełniać już tych samych błędów. Zapraszam do dyskusji ^^ 1
Eihwaz Napisano 25 Wrzesień 2019 Napisano 25 Wrzesień 2019 Hej! W ostatniej pracy zdecydowanie widać jakiś progress, większą świadomość krawędzi miękkich i twardych, detal jest lepiej rozłożony. Na tym etapie rozwoju wiadomo, że trzeba szlifować wszystko równo i mało co wychodzi, ale to, co rzuciło mi się w oczy najbardziej: anatomia, walor (2 praca - ale patrząc po ostatniej pracy masz już większą świadomość kontrastu jakim jest biały i czarny), forma (polecam ćwiczenia z draw a box i w ogóle porozglądać się za materiałami Petera Hana). No i czekam na więcej, pewnie każdy dorzuci od siebie coś co warto przestudiować.
michalo Napisano 26 Wrzesień 2019 Napisano 26 Wrzesień 2019 Masz ciekawe tematy. Nie pomogę ci w rozwoju ale będę obserwował. Witaj na forum 🙂
Kobuch Napisano 23 Styczeń 2020 Autor Napisano 23 Styczeń 2020 Witajcie, Ostatnimi czasy nie mam zbyt dużo czasu na robienie rzeczy w photoshopie, bo jestem pochłonięty tradycyjnym malowaniem i rysowaniem w imię moich studiów. Jednak znalazłem trochę czasu, żeby popracować nad czymś nowym. Zapraszam do dyskusji ^^
Rekomendowane odpowiedzi