Napisano 25 Wrzesień 20195 l Cześć, mam na imię Konrad i chciałbym się tu z wami podzielić paroma moimi starymi pracami jak i również na bieżąco dzielić się moim progresem. Liczę, że jest to dobre miejsce, żeby móc usłyszeć trochę konstruktywnej krytyki, aby w przyszłości nie popełniać już tych samych błędów. Zapraszam do dyskusji ^^
Napisano 25 Wrzesień 20195 l Hej! W ostatniej pracy zdecydowanie widać jakiś progress, większą świadomość krawędzi miękkich i twardych, detal jest lepiej rozłożony. Na tym etapie rozwoju wiadomo, że trzeba szlifować wszystko równo i mało co wychodzi, ale to, co rzuciło mi się w oczy najbardziej: anatomia, walor (2 praca - ale patrząc po ostatniej pracy masz już większą świadomość kontrastu jakim jest biały i czarny), forma (polecam ćwiczenia z draw a box i w ogóle porozglądać się za materiałami Petera Hana). No i czekam na więcej, pewnie każdy dorzuci od siebie coś co warto przestudiować.
Napisano 26 Wrzesień 20195 l Masz ciekawe tematy. Nie pomogę ci w rozwoju ale będę obserwował. Witaj na forum 🙂
Napisano 23 Styczeń 20205 l Autor Witajcie, Ostatnimi czasy nie mam zbyt dużo czasu na robienie rzeczy w photoshopie, bo jestem pochłonięty tradycyjnym malowaniem i rysowaniem w imię moich studiów. Jednak znalazłem trochę czasu, żeby popracować nad czymś nowym. Zapraszam do dyskusji ^^