Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
Dobra, coś mnie tknęło, że fajnie by było animacji 2D się pouczyć. Ambicji jakichś wielkich nie mam, ale chciałbym się rozwinąć w tej kwestii. Zdaję sobie sprawę, że dzisiaj to raczej sztuka dla sztuki i animacja 3D to byłby lepszy kierunek, myśląc zawodowo, ale robię to raczej dla siebie.

Zaczynam totalnie od zera, nie mam w ogóle doświadczenia w jakiejkolwiek sensownej animacji, czytam sobie Animator's Survival Kit, oglądam tutoriale na YT i coś tam próbuję zdziałać. Nie wiem czy ktoś tu zagląda regularnie, ale jakby były jakieś uwagi to super, chętnie poczytam 🙂

Kilka prostych animacji, które udało mi się zrobić w Opentoonz i w PS (mam nadzieję, że to się jakoś sensownie powkleja):

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 926
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SebastianSz
    SebastianSz

Kolejny flour sack. Tym razem miała być zmiana emocji więc zamysł był taki: radosny -> dumny -> przestraszony Week 4 ver3.mp4

• SebastianSz
    SebastianSz

WIP worką mąki, chociaż pewnie nie ma sensu jakoś tego wykańczać. Robione w Opentoonz. Week 3 Flour sack WIP 2.mp4

• Destroyer
    Destroyer

Bardzo fajne animacje, miłe zaskoczenie jak od trzeciej pojawił się dźwięk 🙂 dobre początki, jedziesz dalej 🙂 może spróbuj blenderowego tłustego ołówka podobno dobre i modne 🙂  

Napisano

Bardzo fajne animacje, miłe zaskoczenie jak od trzeciej pojawił się dźwięk 🙂

dobre początki, jedziesz dalej 🙂 może spróbuj blenderowego tłustego ołówka podobno dobre i modne 🙂