SebastianSz Napisano 20 Luty 2020 Napisano 20 Luty 2020 Dobra, coś mnie tknęło, że fajnie by było animacji 2D się pouczyć. Ambicji jakichś wielkich nie mam, ale chciałbym się rozwinąć w tej kwestii. Zdaję sobie sprawę, że dzisiaj to raczej sztuka dla sztuki i animacja 3D to byłby lepszy kierunek, myśląc zawodowo, ale robię to raczej dla siebie. Zaczynam totalnie od zera, nie mam w ogóle doświadczenia w jakiejkolwiek sensownej animacji, czytam sobie Animator's Survival Kit, oglądam tutoriale na YT i coś tam próbuję zdziałać. Nie wiem czy ktoś tu zagląda regularnie, ale jakby były jakieś uwagi to super, chętnie poczytam 🙂 Kilka prostych animacji, które udało mi się zrobić w Opentoonz i w PS (mam nadzieję, że to się jakoś sensownie powkleja): Bouncing around.mp4 Week 1 HW.mp4 Falling brick SOUND.mp4 stupid jump.mp4 4
Destroyer Napisano 20 Luty 2020 Napisano 20 Luty 2020 Bardzo fajne animacje, miłe zaskoczenie jak od trzeciej pojawił się dźwięk 🙂 dobre początki, jedziesz dalej 🙂 może spróbuj blenderowego tłustego ołówka podobno dobre i modne 🙂 1
SebastianSz Napisano 21 Luty 2020 Autor Napisano 21 Luty 2020 Może w końcu się odważę i pouczę Blendera, dzięki za sugestię 🙂
SebastianSz Napisano 29 Luty 2020 Autor Napisano 29 Luty 2020 WIP worką mąki, chociaż pewnie nie ma sensu jakoś tego wykańczać. Robione w Opentoonz. Week 3 Flour sack WIP 2.mp4 2
SebastianSz Napisano 7 Marzec 2020 Autor Napisano 7 Marzec 2020 Kolejny flour sack. Tym razem miała być zmiana emocji więc zamysł był taki: radosny -> dumny -> przestraszony Week 4 ver3.mp4 4
Destroyer Napisano 7 Marzec 2020 Napisano 7 Marzec 2020 bardzo spoko to wygląda szczególnie ta druga animacja 1
Rekomendowane odpowiedzi