Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Hejka, przymierzam si臋 do zrobienia animacji, chcia艂bym pobawi膰 si臋 艣wiat艂em oraz enviro. Model nie mojego wykonania. Dojd膮 pewnie poprawki topologii i inne szczeg贸艂y. Krople deszczu zarzuci艂em tak o, wi臋c na pewno b臋dzie poprawiane bo nie odzwierciedla prawid艂owo + lakier jeszcze do poprawy poleci. Og贸lnie trening koncepcji/kadrowania/艣wiat艂a/kolor贸w etc. Pozdr贸wki!

Render 4k聽https://i.imgur.com/1tSs3lT.jpg

spacer.png

pssss.jpg

Edytowane przez Kir4

• Odpowiedzi 5
  • Wy艣wietle艅 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kolejny renderek w 4k, powoli zaczynam 艂apa膰 koncept i 艣cie偶k臋 馃槃聽Krople wody nadal nie wygl膮daj膮 tak jak chc臋, ale na nich skupie si臋 ju偶 przy symulacji, musi starczy膰 prowizorka bo szkoda czas traci膰

• Fajnie, 偶e pomy艣la艂e艣 o mnie w wrzuci艂e艣 render w 4k 馃槢 Super kolory, ciekawe jak by wygl膮da艂o gdyby tych kropel by艂o wi臋cej?

• no w 4k wyglada zajebiscie 馃槃

Posted Images

Napisano

Fajnie, 偶e pomy艣la艂e艣 o mnie w wrzuci艂e艣 render w 4k 馃槢 Super kolory, ciekawe jak by wygl膮da艂o gdyby tych kropel by艂o wi臋cej?

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki wielkie 馃槃聽Krople b臋d膮 zmienione, w艂a艣nie siadam nad projektem. Krople na pewno musz膮 sp艂ywa膰 i przylega膰 bardziej do samochodu, rzuci艂em szybko w nocy clonerem sphere i wrzuci艂em 偶eby p贸藕niej nie zapomnie膰 o wodzie 馃檪

Napisano
  • Autor

Kolejny renderek w 4k, powoli zaczynam 艂apa膰 koncept i 艣cie偶k臋 馃槃聽Krople wody nadal nie wygl膮daj膮 tak jak chc臋, ale na nich skupie si臋 ju偶 przy symulacji, musi starczy膰 prowizorka bo szkoda czas traci膰 na pojedyncze uj臋cie w wypadku gdy czeka jeszcze masa roboty. Pozdr贸wki!聽

spacer.png

YwxlpBY.jpg

Napisano
  • Autor

Niestety sampli posk膮pi艂em i zbi艂em z 2k na 1k i troszk臋 r贸偶nica jest odczuwalna szczeg贸lnie przy szkl臋 馃槥聽Ale rozdzia艂ka nadal 4k. Zastanawiam si臋 teraz czy nie lepiej w 4k renderowa膰 z mniejsz膮 ilo艣ci膮 sampli i zeskalowa膰 finalnie do 2k czy od razu w 2k animacj臋 renderowa膰 z wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 sampli. Zapuszcz臋 render jeszcze zanim p贸jd臋 spa膰 z podw贸jn膮 ilo艣ci膮 sampli i zobacz臋 jaka r贸偶nica b臋dzie ze szk艂em. Pozdr贸wki!

WoAT3yA.jpg

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci