DarkStar Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Witam! Postanowiłem wymodelować sobie demona (szkic poniżej). Rysunek nie mój tylko mojego kolegi ale bardzo mi się spodobał. Życzcie mi powodzenia. Pierwsze ren dery prawdopodobnie pod wieczór. P.S. Będzie miał jeszcze skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 mi też sie szkic podoba powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 szkic bardzo fajny:D:D zobaczymy jak ci to wyjdzie (napewno bede tu zagladal) zycze powodzenia:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 hehe zrob low poly i bedzie zajefajny model do Warcrafta III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 14 Listopad 2004 Autor Share Napisano 14 Listopad 2004 Lowpoly może i zrobie. Ale narazie zajme sie modelem właściwym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 to rób narazie high-poly potem dasz optimize i bedzie gitas bo mi sie renderki che zobaczyć i pracuj bo szkoda zmarnować taki pomysł. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 fajne kopytki (w sosie, na wynos :D) A tak serio to koncept może być tylko miecz wymodeluj większy bo ten jakiś taki nie pasujący do demoniczności postaci :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 czekamy na efekt pracy :) ciekawi mnie jak sobie poradzisz z niektorymi elementami. poki co czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 Wiem że pierwsze rendery obiecywałem już dawno temu, ale wystapiły niespodziewane komplikacje (problemy z referencjami, szkoła etc.). Ale teraz naprawiam swoje niedopatrzenie. Oto wczesna wersja beta twarzy demona. Miała wyglądać strasznie i wygląda (choć w trochę innym znaczeniu niż zakładałem). W chwili gdy czytacie te słowa część błędów jest poprawiana, dorabiam usta, kolce etc. Trzymajcie kciuki :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 oj moze sie myle ale dlaczego zrobiles tak gesta siatke ??? narazie niewiele , moim zdaniem jak juz chcesz takie detale robic to zrob mniej gesta siatke i zrob bumpa w zbrushu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Za gesta siatka imo ;P. Pokaz siatke low-poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 Ale ze mnie kretyn... Dałem siatke z meschem... Sorry mój błąd. Siatke low polly dam razem z updatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi