Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć

pierwszy  post tutaj.. tworzenie mp40 . spójrz, krytycy są mile widziani

MP40_wip_04.thumb.jpg.91be100eea5418d85b3a49f04729aa0a.jpgMP40_wip_05.thumb.jpg.255f820428af86b3bb96f44404e35ddc.jpgMP40_wip_06.thumb.jpg.f2ae8037d32081611db9b44e1bf236fd.jpg

Edytowane przez mw6038

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zwróć uwagę, że taki detal przy wypaleniu tekstur (nie wiem czy planujesz lowpoly i bake, ale na modelu samym w sobie też to nie wygląda dobrze) zupełnie Ci zginie - musisz zrobić szerszego bevela/upr

• @Jedaith dziękuje bardzo na rady . będzie gry model więc low poly i bake  (4k). naprawię te problemy. na razie wykonany magazye i bolt assembly

• cześć zrobiłem coś renderowanie (cycles) zrobiłem  low poly. tri są okolo 36k

Posted Images

Napisano

Zwróć uwagę, że taki detal przy wypaleniu tekstur (nie wiem czy planujesz lowpoly i bake, ale na modelu samym w sobie też to nie wygląda dobrze) zupełnie Ci zginie - musisz zrobić szerszego bevela/uprościć element, skoro już na highpoly masz błędy antyaliasingu 🙂 Mam wrażenie że kształt lufy nie do końca zgrywa się z refką, warto więcej czasu poświęcić na blockout żeby złapać proporcje a dopiero potem wchodzić w subdiv i detale.

Powodzenia!

detal1.jpg

detal2.jpg

Edytowane przez Jedaith

Napisano
  • Autor

@Jedaith dziękuje bardzo na rady . będzie gry model więc low poly i bake  (4k). naprawię te problemy. na razie wykonany magazye i bolt assembly

MP40_wip_07.jpg

MP40_wip_08.jpg

Edytowane przez mw6038

Napisano
  • Autor

Aktualizacja .. pracował nad obudową magazynu i bakelitem.

MP40_wip_09.jpg

MP40_wip_10.jpg

Napisano
  • Autor

Pozdrowienia!!

pracował więcej na bakelitowej części środkowej i grip. Pozostało kilka drobnych zmian i części. finalizuje high poly w ten weekend.

Dajcie mi znać, co myślicie ...

MP40_wip_11.jpg

MP40_wip_12.jpg

Napisano
  • Autor

Cześć

nie byłem wolny ostatnie kilka dni więc nie mogłem podzielić.
zrobiłem grip jeszcze raz i bo nie byłem zadowolony. zrobiłem iron sights również. high poly jest prawie gotowy ale jesli znajdziecie jakiś błąd dajcie mi znać..

dzięki

MP40_wip_13.jpg

MP40_wip_15.jpg

MP40_wip_16.jpg

MP40_wip_17.jpg

MP40_wip_14.jpg

Napisano
  • Autor

cześć
zrobiłem coś renderowanie (cycles)

untitled_03.png

untitled_02.jpg