Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

O to mini cooper bynajmiej na nim sie wzorowalem, i zastanawiam sie czy juz tak zostawic go i zaczac texturowac czy jeszcze z nim walczyc.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czemu po optymalizacji siatki nie zapodałeś rendera? Skoro problemy z MeshSmooth zniknęły, to nowy render by się przydał. Modelik b.dobry. Do jakiej to gry?

Napisano

Hej, autko super, ile ma poly?? Jest spoko, ale lepiej jakbyś zrobił Syrenkę 105 Lux, Jedynie całkiem polskie auto, te kształty, koła, silnik dwusuw ... mmmm. :)

Napisano
  • Autor

Vertices:753 Tylko to jest szkielet z szyba, zderzak jeszcze się zmieni no i koło będą mieć chyba mniej detali, co do tego do jakiej to gry no cóż nie chcę nic zapeszyć, ale na pewno powoli będą pojawiać się posty ode mnie z nowymi obiektami i informacjami na temat tej gry

Napisano

Wygląda słodziutko. Koła możnaby nie tyle nawet uprościć co zakrąglić. Narobiłeś apetytu...

Napisano

...po poprawkach zdecydowanie lepiej ... można by jeszcze tu i ówdzie ale jest ok ...

Napisano

WYadje mi sie ze powinines popracowac bardziej nad siatka.

pozdr

Napisano
  • Autor

po wysluchaniu kilku uwag programisty zmienil sie model doszlo wiecej polygonow a zostalo to spowodowane tym ze samochody beda sie wgniatac...........Krzywość???

10.jpg

11.jpg