saladynsan Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 O to mini cooper bynajmiej na nim sie wzorowalem, i zastanawiam sie czy juz tak zostawic go i zaczac texturowac czy jeszcze z nim walczyc.
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 no ladny ladny;) miejscami dziwne zageszczenie siatki , ale mysle ze mozesz powalczyc z wstepnymi texami.
haliq Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 czemu po optymalizacji siatki nie zapodałeś rendera? Skoro problemy z MeshSmooth zniknęły, to nowy render by się przydał. Modelik b.dobry. Do jakiej to gry?
Witcher Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 Hej, autko super, ile ma poly?? Jest spoko, ale lepiej jakbyś zrobił Syrenkę 105 Lux, Jedynie całkiem polskie auto, te kształty, koła, silnik dwusuw ... mmmm. :)
saladynsan Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 Vertices:753 Tylko to jest szkielet z szyba, zderzak jeszcze się zmieni no i koło będą mieć chyba mniej detali, co do tego do jakiej to gry no cóż nie chcę nic zapeszyć, ale na pewno powoli będą pojawiać się posty ode mnie z nowymi obiektami i informacjami na temat tej gry
RK Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Wygląda słodziutko. Koła możnaby nie tyle nawet uprościć co zakrąglić. Narobiłeś apetytu...
spinoza Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 ...po poprawkach zdecydowanie lepiej ... można by jeszcze tu i ówdzie ale jest ok ...
saladynsan Napisano 17 Listopad 2004 Autor Napisano 17 Listopad 2004 troche mini sie zmienil, i zaczolem robic eclipsa
Pablo Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 WYadje mi sie ze powinines popracowac bardziej nad siatka. pozdr
saladynsan Napisano 23 Listopad 2004 Autor Napisano 23 Listopad 2004 po wysluchaniu kilku uwag programisty zmienil sie model doszlo wiecej polygonow a zostalo to spowodowane tym ze samochody beda sie wgniatac...........Krzywość???
Rekomendowane odpowiedzi