w8jek Napisano 20 Listopad 2020 Napisano 20 Listopad 2020 W tym roku udało mi się w końcu podjąć wyzwanie "Inktober", tylko, że w formie animacji. Wziąłem listę tematów #memymuse i prawie codziennie robiłem krótki animowany urywek. Oto kilka z nich: Jako, że najprościej coś zmontować pod muzykę (na pewno prościej niż robić dźwięki i podkład specjalnie pod obraz), to połączyłem te skrawki w horrorowy teledysk. A mało kto oddaje klimat starych horrorów, jak stary Marilyn Manson;) I tak to wyszło, życzę miłego odbioru, a wszelkie uwagi i rady mile widziane! 3 3
EthicallyChallenged Napisano 20 Listopad 2020 Napisano 20 Listopad 2020 Zajebiste. Podzieliłbyś się kilkoma słowami odnośnie procesu? 1
w8jek Napisano 20 Listopad 2020 Autor Napisano 20 Listopad 2020 dzięki! odnośnie procesu, to rysowałem i animowałem poklatkowo wszystko w photoshopie (tak, photoshop ma timeline;) natomiast składałem i różnego rodzaju efekty robiłem w after effects, tutaj kilka etapów jednego z ujęć: 1 1 1
EthicallyChallenged Napisano 20 Listopad 2020 Napisano 20 Listopad 2020 Dzięki za pokazanie. Wygląda na masę roboty, podziwiam za upór i chęci, efekt Twej pracy jest super. 1
jamnique Napisano 20 Listopad 2020 Napisano 20 Listopad 2020 Ale to ładne. Gratuluję, świetna robota. 1
Rekomendowane odpowiedzi